IndeksSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Aterswell

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Centrum

Dette er byens centrum. Høje bygninger og massere af lys om natten. Her er plads til en masse spil i sjove forretninger, små cafeer eller en hyggelig tur i gågaden.
28428510Tirs aug 04, 2015 12:39 am
Angeles Ups, opdaget - Angeles
Ingen nye indlæg

Joseph's

Joseph’s er en 2 etagers bar. Efter den forhenværende ejer Alias forsvinden er stedet blevet overtaget af Joseph Thompson. Baren er kendt for sine store fester, og eftersom den meget belejligt ligger i midten af Centrum er der altid fyldt. Den ene etage bliver brugt som hotel for gæsterne der kommer langvejs fra for at opleve Aterswell’s natteliv, der i blandt både filmstjerner og kendis. Man bliver kun lukket ind hvis man er over 18, men vagterne er til at bestikke, så længe du har penge nok!
21506Lør jun 13, 2015 9:41 am
Kay The hunt is ready to begin (Jake)
Ingen nye indlæg

Kirken

Aterswells kirke er en stor, hvid kirke der ligger i centrum, ikke langt fra den rige del af byen. Der er en meget smuk kirkegård tilknyttet, stor og dekoreret med blomster og skulpturer.
141292Tors dec 17, 2015 5:33 pm
Deartháir An Angel With Depression (Åben for alle)
Ingen nye indlæg

Forlystelsesparken

Er det perfekte sted for en date, candyfloss, bamser og boder. Menneskemængden som samles for at komme op i de vildeste forlystelser. Restauranter, musik, glade børn og når mørket falder på fyrværkeri!
282093Man mar 02, 2015 2:23 am
Sadie Forlystelsespark...suk - Sadie
Ingen nye indlæg

Parken

Parken, et meget populært sted at holde picnic om lørdagen, eller tage hunden ud og gå en tur. Der er også en legeplads, hvor byens børn kan få energien ud af kroppen, inden de skal hjem og sove til middag.
1054792Tors jul 02, 2015 6:48 am
Aia I'm sorry, you're my what?! - Aia
Ingen nye indlæg

Chinatown

Chinatown er en lille del af Atersweel. Her ligger resturenter som "Den Vilde drage" og "Lotuslunden". Det er et sted hvor man har ænder hængende til tørre i vinduet, hvor røgelsen dufter, og små plastic katte vifter med deres poter i luften. Et sted hvor den orientalske magi har en ambassade i det ellers så travle og moderne USA. Et sted hvor man stadig lever lidt efter de gamle østliggende traditioner.
15456Ons okt 15, 2014 12:26 pm
Simone another world here //simone//
Aterswell Empty
Dagens aktive emner
Dagens top 20 mest aktive medlemmer
Top 20 mest aktive medlemmer
Slet forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst