Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 Halloween party - J

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 2:23 am

Date: October 31th.
Time: Around 11 pm.
Weather: Raniy, all dark, no stars, no moon.
Surroundings: Well it's dark and it's uptown. To stupid teenagers is trying to get into some kind of crazy big party, in this rich and famous guys apartment.

"Hey.. come on now.." råbte Dave efter en lyshåret dreng. Et par meter bagved Dave stod en yngre dreng, han havde en flaske rødvin i hånden og et kæmpe smil om læberne. "Coming" svarede Simon og kom løbende op på siden af Dave igen. Simon rakte flasken ud mod Dave, der glædeligt tog i mod den og placerede åbningen mod sine læber, inden han vendte flaskens bund i vejret og sank et par gange.
De to drenge bevægede sig ned af gaden i mod den lejlighed, som de havde hørt et rygte om tideligere på dagen. Spontant havde de valgt at indbyde dem selv, og stoppede nu foran døren, det var vidst ikke nogen hemmelighed at der var en der holdte fest, for nu kunne de rigtigt høre musikken, og larmen fra festglade mennesker.
Manden der boede i bygningens penthouse var en kendt fotograf, Simon havde været helt over-entusiastisk og vist Dave en masse billeder fra et blad, var det Javis et eller andet? Dave havde desværre ikke givet det så meget af sin opmærksomhed, men nu da han var i godt humør og en smule fuld, virkede det hele, som en langt bedre ide, end da Simon havde forslået den.
De stod stadig foran døren, begge to i tvivl om hvordan de skulle komme herfra, og op til festen. Dørmanden kiggede skeptisk tilbage på dem, han vidste godt de to drenge ikke hørte til. "Hej" sagde Dave roligt og sendte dørmanden sit mest chamerende smil, lod som om han hørte til. "Ehm.." hakkede han da der ikke skete mere, han havde nok halvt håbet på at dørmanden havde åbnet for dem, men nej. "Navn?" sagde dørmanden surt og kiggede ned over sin liste, det var ikke lige sådan at komme ind når man ikke boede der, og ikke var inviteret. Damn. "Vi skal op til festen.. vi kender Jayden!" fnisede Simon og sendte dørmanden et kæmpe smil og pegede op mod larmen. Desværre var dørmanden ikke sådan at løbe om hjørner med, og ventede stadig på at kunne krydse dem af på listen.
Heldigvis for dem kom en kvinde netop forbi, i en eller anden form for udklædning. Dave sendte hurtigt Simon et blik, og imens dørmanden savlede lidt over kvinden i den korte kjole, smuttede de forbi dørmanden og ind i lobbyen, hurtigt satte de i løb mod elevatoren. De var dog heldig, for dørmanden opdagede intet, men troede derimod at de to var stukket af igen, kvinden i den korte kjole var på listen.
Inden i elevatoren drak de to de sidste rester vin, og efterlod blot flasken i elevatoren da døren gik op.
Dave skævede til Simon og sendte ham et skrækslagende blik, "Oh.. no" sagde han da de begge forsigtigt gik ud af elevatoren, alle herinde var klædt ud, og det var de ikke! Simon havde cowboybukser, en falmet sort skjorte og vans sko. Dave selv havde taget en ren t-shirt på, hvilket var lidt af en sjælden hed, da han som regel kun mødte op i enten svedige, ødelagte eller beskidte arbejds t-shirts. Han havde trukket et par stramme sorte bukser op om sig, til hverdag gik han ikke i andet end sine arbejdsbukser og i weekenden gik han ikke i andet end jogging bukser, så dette var det eneste par pæne bukser han ejede, de var dog et par år gamle og han var vokset lidt siden, så de sad stramt om ham, hvilket han ikke helt vidste hvad han syntes om.
Problemt var jo så bare at alle andre i lejligheden, slet ikke så sådan ud, og hvem lagde også en fest d. 31 oktober uden at det ville være en halloween udklædningsfest, det kunne de vel havde sagt sig selv.
Lidt skamfuldt bevægede de to drenge sig længere ind i lejligheden, dog tiltrak de ikke så meget opmærksomhed som de havde regnet med, folk var jo til fest, så de var i godt humør og fulde, og sikkert fuldstændig ligeglade med to drenge der havde glemt at klæde sig ud. Dave fandt frem til baren, og prøvede forsøgende at få fat på to øl, men det var åbenbart ikke å menu kortet, så han endte op med to glas vin, der ikke på nogen måde smagte af den billige vin de havde drukket på vej derover. "Scary" mumlede han og nikkede diskret mod en fyr der var overpyntet med make-up og lignede et eller andet.. total mareridts agtigt, shit det var uhyggeligt, rige mennesker brugte åbenbart tonsvis af penge på kompliceret kostumer og skrækindjagende make-up! Han selv ville nok bare have smidt et lagen over sig, og leget spøgelse, hvis han havde vidst det på forhånd altså. "That' so cool!!" grinede Simon højt over larmen fra musik anlægget, og de to drenge gik i gang med at inspicere lejligheden, ind til Simon forsvandt og Dave måtte bevæge sig alene rundt i lejligheden, han ville alligevel havde ønsket han havde et kostume så han havde gået lidt mere i et med omgivelserne. Hov.. hvad var det! "Hmm" brummede han og stod lidt og rykkede frem og tilbage på stedet, imens træ gulvet knirkede under ham, "Dårligt håndværk.." mumlede han for sig selv, og blev stærkt optaget af at undersøge gulvet bedre, i mens hans hjerne overvejede løsningsforslag.
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 3:47 am

"Jayden!" lød en munter kvindestemme et sted i rummet.
Han smilede skælmsk og hun rettede hurtigt på hendes 1700 tals skørter, og lod hende vende sig om så han kunne betragte hendes hvide ansigt. Hvis ikke hun havde været død så længe, havde det nok været blussende rødt med farve. Oh well..
"I'm sorry dearest, I just haven't seen those in 200 years!" drillede han og hun slog drillende ud efter ham, men han undgik hende så let som ingenting. Jayden var høj, nu gjort højere af den skinnende metalring han havde svævende over hovedet, derudover var han klædt fuldstændigt i hvidt, fra top til tå i et Valentino jakkesæt. Hans mørke øjne og hår var nok det eneste der skildte sig lidt ud fra resten - og nå ja, så selvfølgelig guld haloen over hans hoved. Og så prikken over i'et, de store vinger som sad tæt ind til hans ryg. Don't ask where he got them from. "Glad you could make it" hviskede han så, og kyssede hende blidt på hendes iskolde kind. Hun smilede tilbage og flashede et par frygtindgydende hjørnetænder.
Jayden kunne godt lide Halloween. Men det kunne de fleste overnaturlige væsner han kendte faktisk. Det var lidt en spøg for de fleste af dem, eftersom menneskene yndede at bruge mange af de mest kendte overnaturlige væsner som inspiration til deres udklædning på allehelgens. Såsom vampyr, dæmon, etc. Han smilede over skulderen til Vanessa der havde rettet på sin fine 1700 tals kjole, som nok var ret så ægte. Så vidt han huskede var hun ligeså gammel som han selv.
Han hilste på nogen flere gæster. De fleste, eller faktisk alle var overnaturlige. Mennesker til den slags fester, havde det med at have en rimelig høj dødelighedsrate...
Men der var ikke kun inviteret vampyrer. Nej da! Flere dæmoner var også dukket op, marer, shapeshifters, varulve endda! Der var måske 200 overnaturlige væsner, og mange forskellige af slagsen. Og måske et par engle med god humor. Han smilede sigende til en af dem. I Jaydens verden var engle nok noget af det mest modbydelige, derfor hans udklædning.
Lejligheden var pyntet i allerbedste stil. Der løb falsk blod, eller.. noget i den stil nedover væggen i et dystert mønster. Lyset var blevet dæmpet nok til at monstrene kunne gemme sig lidt bedre, og det ikke var helt så tydeligt at de alle var samlet på et sted den aften. Eller.. kun overklassen selvfølgelig.
De borde og stole der befandt sig i lokalet var beklædt med hvide ben i faktisk knogle, og sæder og bordplader var beklædt i sort blød velour. Jaydens sortmalede trægulve hjalp til at intensivere stemningen. Han havde endda fået skiftet gardinerne ud med pompøs mørkerøde gardiner for at give det lidt ekstra. I baren stod der nogen udvalgte bartendere klædt ud som dødninge, eller zombier det havde han ikke helt fået fat på.
En yndefuld kvinde i en tætsiddende sort dragt, med sorte edderkoppespind, der forbandt hendes arme med hendes hofter og et stort hvidt kors på ryggen stod pludselig bag Dave.
"Hvem har drukket dig under bordet allerede, sweetheart?" grinede hun mildt. Hun havde lagt rødligt hår, og var nok omkring 27, men hun så helt fantastisk ud. Selv med de sorte sten hun havde sat fast som en del af sin makeup, under sine egne sorte øjne for bedre at kunne ligne den sorte enke.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 5:58 am

Men det var selvfølgelig ikke kun gæsterne der var gået all-in på udsmykning, selve stedet var selvfølgelig pyntet op til den helt store guldmedalje. Simon der var forsvundet fra Dave, var netop i gang med at udforske den uhyggelige opsætning, og selvfølgelig berømthedens lejlighed, han var meget nysgerrig. Dave var dog stadig i færd med at være sur på trægulvet, fordi det knirkede, hvilket betød at nogen ikke havde behandlet det ordenligt. Han svar i mellem tiden faldet på knæ og sad nu og trykkede let på træet for at finde ud af præcist hvor lyden kom fra, mon han kunne ordne det nu? Han havde noget værktøj i bilen, men den holdte ikke her, de var gået, desuden slap han nok ikke lige så let forbi dørmanden anden gang. Han strøg sine fingre over træet igen, det var malet sort, han brød sig ikke om det. Han så op da en kvinde så ud til at tale til ham. Han greb sit glas med vin og kom mindre elegant på benene igen, inden han sendte hende et hvidt tandpasta smil. "Hi" sagde han roligt og zoomede ind på hendes milde ansigt, trods krigsmalingen. Han dvælede lidt for længe ved hendes ansigt inden han rødmede let og drejede hovedet "snublede" forklarede han så, ja det var nok den nemmeste forklaring, ærligtalt hvordan ville det også lyde hvis han begyndte at tale om træ, han ville sikkert blive misforstået. Han trådte et skridt tilbage og betragtede det syvende vidunder der stod foran ham.
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 6:51 am

Kvinden grinede hjerteligt da Dave kom på benene igen "Det kan da kun være Jaydens gulvbrædder der er helt skæve i så fald" sagde hun venligt, og rakte en hånd frem mod ham "Jemima" introducerede hun, og sendte ham et fløjlsblødt smil.
"Er du en ven af Jayden? Eller er du her med en af modellerne?" spurgte hun så og gik et skridt tættere på ham og lod sine blågrønne øjne gå fra Daves fødder, til hans blik og lagde så hovedet på skrå som om hun tænkte over et eller andet. "Vil du med herover og sidde?" tilbød hun og lagde en blød, hånd på hans arm og sendte ham et beroligende smil. "Jeg bider ikke" drillede hun og førte Dave hen til et par af fløjlsstolene.
Jayden var løbet ind i en, han ikke havde regnet med skulle komme. Hun var temptaner fra underverdenen, nærmere bestemt; helvede og han havde været på jagt efter hende i noget tid, men mobildækning og andre verdener havde lidt svært ved at gå i spænd. Og hun havde jo også ting at se til.
Hun snoede sine lange fingre om et glas gin og tonic og smilede skævt til Jayden "Har du også mennesker med?" spurgte hun nysgerrigt, og han rystede på hovedet "Halloween bliver vidst lidt for ægte med mennesker" grinede han, og så ud over mængden. Et øjeblik synes han at han øjnede en t-shirt, hvilket kom lidt bag på ham. Men så forsvandt den igen. Hm.
Han vendte sit blik tilbage til kvinden foran sig og smilede lidt djævelsk til hende "Synes du da de mangler?" spurgte han og gjorde en gestus med hånden. Hun lo og rystede på hovedet inden hun tog en tår af sin drink "Men jeg kan lugte dem... jeg tror måske du har ubudne gæster, hvis du taler sandt" sagde hun og blinkede til ham, idet samme splittede hendes pupiller sig i to.
Jayden så fascineret på det der udspillede sig foran ham, men han kunne ikke helt glemme hvad hun havde sagt. Mennesker? Her? Nu? Hvem?
Han snusede lavmælt, der var mange lugte. Som i, RIGTIG MANGE. Og det tog ham alligevel et minuts tid at spore duften af menneske. Men den var der. "Would you excuse me for a second?" sagde han så. Pokkers. Hva fuck? Og så forsvandt han ellers ind i mængden.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 7:17 am

She was pretty. Han løftede sit glas, som han nært havde glemt alt om, og tog en sip af vinene, den var stadig god. Jemima, Jayden? Who? Hans høflighed overkom ham og han trykkede blidt hendes hånd "Dave" svarede han. Model? Hell no! Det fik ham til at grine, altså ærligtalt, det havde han alligevel aldrig prøvet at blive forvekslet med, han var hverken feminin eller yndefuld, eller havde højekind ben. Simon havde vidst ham billeder, som ham berømtheden havde taget, og de drenge der var deri lignede på ingen måde Dave, det var bare helt sikkert. "Ven" sagde han så bare, selv om han overhovedet ikke kendte denne Jayden fyr, men jo flere gange hans navn blev nævnt jo mere lyst havde han til at møde ham. Det var lidt spændende, nu når de var fra så forskellige verdner, han kiggede sig omkring, prøvede at spotte en eller anden, der så meget vigtig ud, højst sandsynlig iført jakkesæt, men kvinden, Jemima, trak ham tilbage til virkeligheden, eller hun trak ham i hvert fald afsted. "Faktisk" prøvede han, men hendes ansigt slog ham igen ud af fokus, og han fulgte efter hende som en lille hjælpeløs hundevalp. "I was about to go look for Simon" mumlede han stille for sig selv. Han kiggede på kvinden igen, "Du har ikke set ham? Simon?" sagde han forklarende til hende, han vidste ikke jo ikke om hun havde hørt hans mumlen før. Han skævede rundt, da han pludselig fik øje på Mr. Handsom. Uf. "Who is THAT?" spurgte han Jamima, det var Jayden der havde trukket hans opmærksomhed væk fra kvinden, hun var pludselig slet ikke spændende i forhold til Jayden, han var.. indeed beautiful. Mr. Handsome stod og talte til en anden, der i sandhed lignede noget fra en gyserfilm, hvilket fik det til at løbe koldt ned af ryggen på Dave. Hans øjne gled rundt i lokalet, og de der kostumer.. virkede bare mere og mere.. væmmelige, de gjorde godt nok noget ud af det. Alligevel fik det ham til at skælve kort, hans mave gik i oprør, den synes ikke det var en god ide at være her, overhovedet ikke, den begyndte at slå knuder. Han så sig igen om efter Simon, men han kunne ikke se ham, det var måske ved at være tid til at fordufte igen, inden det var for sent. Det løb ham så koldt ned af ryggen da Mr. Handsome havde sat i bevægelse, og han kom.. kom han ikke.. imod Dave? Han rødmede let og slog blikket ned på sine fødder, shit.. han havde det der jakkesæt på.. og den der.. rigmands attitude.. bare det ikke var.. Men Jemima gjorde hans helvede til virkelighed, selvfølgelig var det Jayden, og hvor skulle han nu forsvinde hen?
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 7:35 am

Jemimas smil var stort og hun virkede oprigtigt interesseret. "So you're not a model?" sagde hun så og lød overrasket, mens hun fik placeret Dave i en af stolene, så tæt på hendes egen som muligt og lænede sig på armlænet så hun havde mulighed for at høre, og se ham helt tæt på. Jemima var dæmon, det vidste Dave selvfølgelig ikke noget om, men hun havde den klassiske skønhed, ikke helt som vampyren, men tæt nok på. Hun havde endnu ikke bestemt sig for om hun skulle udnytte menneskedrengen og tage hans liv, eller om hun skulle gøre andre ting med ham først. Hmm..
"Who's Simon?" spurgte hun, og lagde hovedet på skrå og smilede så, inden hun rystede på hovedet "Nej, det tror jeg ikke." mumlede hun, og kastede sit røde hår tilbage over skulderen.
Hun var dog ikke helt tilfreds da hendes rampelys blev stjålet og hun så op "Well baby, that's Jayden" sagde hun, og fulgte Jayden med øjnene da han kom tættere på.
Jayden selv havde fundet.. noget af duften. Noget andet sagde ham, at han gik i den modsatte retning. Han måtte vel også starte et sted. Hans ansigt flækkede i et skævt smil da han kom indenfor hørevidde af de to "Gem!" ekslamerede han, og Jemima vendte opmærksomheden fra Dave et par sekunder "Jayden! Har du mødt min nye ven Dave?" spurgte hun og strøg blidt Dave over armen, kæk som en kat der havde fanget en mus i et hjørne. Min sagde blikket hun sendte Jayden, inden det blev mere opmærksomt og nysgerrigt da hun vendte tilbage til Dave.
Jayden bed tænderne sammen. Satans djævleyngel. Men han smilede stadig "I don't think I've had the pleasure actually" sagde han så og gik hen til Dave som havde vendt blikket ned i gulvet. Han studerede ham kort med øjnene, det mørke hår, den pæne bygning, og måske den anelse af rødmen han lige kunne skelne. "Hey there, Dave was it?" sagde han og satte sig ned på stolen ved siden af ham, overfor Jemima og ventede på at han løftede sit hoved lidt, så han kunne se ham ordentligt. Jemima var dog ikke tilfreds med situationen, men hun var ikke sikker på at hun ville ud i en magtkamp med Jayden.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 8:04 am

Simon var stadig ingen stæder at finde, han havde forvildet sig ud på en altan og var faldet i snak med et underjordisk væsen af en slags, en kvinde der var i alt for smuk til ham, men intetanede som han var lod han hende straks forføre sig, uvidne om hvorfor hun tillod ham sit usædvanlige smukke selskab.
Inden for var Dave lige så fuldkommen uviden, han anede ikke hvilken slags fest han var snublet over. Hans instinkter var dog begyndt at fortælle ham hvor komplet en idiot han var, og hans mave knurrede dovent af ham, se at komme væk! Hans blik gled op af da Mr. Handsome, eller Jayden altså, stoppede foran ham og kvinden der nu hed Gem. Igen fik han kuldegysninger da Jemima strøg sine fingre over hans arm, og han trak den forsøgende til sig. Alt imens forsvandt hans blik ind i Jaydens øjne, og alt i rummet stod stille, bare et øjeblik. Aldrig havde han set nogen som ham før. Han kom tilbage til virkeligheden igen da Jayden satte sig ned ved siden af ham, og så følte han sig godt nok en smule klemt, ind mellem Jayden og kvinden. Han havde mest lyst til at stikke af, men hans hjerne og krop snakkede ikke så godt sammen, så han blev siddende, imens han prøvede at huske hvordan man faktisk talte i ord og sætninger, hvordan var det nu? "Hallo.. " mumlede han lavt i retning af Jayden. Så det var ham der var berømtheden? Han ligende også sådan en stor kanon, på trods af hans udklædning, hvad var det, en engel? Hans ansigt passede perfekt til den udklædning, han var i hvert fald smuk som en engel. Hans samvittighed pressede lidt på, det var jo Jaydens lejlighed, det var hans fest, som de to drenge havde valgt at crashe, bare han ikke blev sur. Men han så ikke sur ud, han så nysgerrig ud, gjorde han ikke? Damn.. han så i hvert fald godt ud. Dave havde i hvert fald ikke så meget til overs for kvinden mere, hvad var det nu hun hed? Fuck that.. Jayden var jo en gud, Simon ville blive såååå jaloux når han fandt ud af at Dave faktisk havde mødt Jayden.
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 8:24 am

Jayden smilede venligt til Dave, selvom han ikke rigtig løftede blikket. Det var måske også meget godt under alle omstændigheder, for han vendte straks sit blik mod Jemima og flashede sine dybrøde øjne "Gem, sugar.." sagde han så, og glattede sit ene jakkeærme som han synes var blevet krøllet. Selv om det overhovedet ikke var i nærheden af at være krøllet. Men Jayden havde.. hmm, præferencer inde for renlighed og hvordan ting skulle se ud. "My dear black widow" grinede han så, og sendte hende et smørret smil "Could you possibly fetch my drink?" sagde han så og så udfordrende på hende. Hvad ville hun nu gøre?
"Øh.." begyndte hun. Hun vidste udemærket at hun havde trådt ind på territorie hun ikke længere var sikker i, og hun begyndte at spørge sig selv om Dave og Jayden egentlig kendte hinanden? "Dave do you..uh.. want to come.. with -" begyndte hun, da Jayden afbrød hende "Nej nej! Vi er lige i gang med at lære hinanden at kende jo" udbrød han muntert, og skævede til Dave. Hun rejste sig, uden flere comebacks "I'll be back shortly" sagde hun så, og forsvandt.
Jayden tog en dyb vejrtrækning og vendte sig så mod Dave helt og rakte forsigtigt ud og løftede hans hage "I'm sorry to do this, but I think it's best" hviskede han og fangede Daves blik og ledte kort efter den følelse han skulle bruge. Ah.. Dér!
Træthed. Han lod den overmande Dave fuldstændig, gøre hans arme og ben tunge og hans hjerne lidt sløret. Så greb han ham med et snuptag om taljen og lod som om han bare havde fået lidt meget at drikke mens han ledte ham ind i sit soveværelse. Sneg sig var måske et bedre ord, så der ikke var nogen der lagde mærke til noget. Men festen var også på sit højeste, og de fleste af de overnaturlige væsner bar ikke længere makeup, men var bare.. overnaturlige, og gjorde.. sære ting. Der var absolut strengt forbudt for andre end Jayden. Men han kunne ikke snige to mennesker ud fra sin egen fest uden at det ville se ud som noget.. helt forkert. Han fik dumpet Dave på sengen og så kort på ham. Hvor var den anden?!
Han var straks ude af værelset efter at have lukket døren efter sig og sikret sig at ingen havde set ham, før han gik på jagt efter den næste menneskedreng. Han fandt ham ved et tilfælde på altanen, hvor en sjælevandrer var på vej til at knuse Simons stakkels forstand, inden Jayden brød ind og sendte sjælevandreren et enkelt strengt blik. Han gav Simon samme behandling som Dave og slæbte ham ind i samme seng. Så... kunne de sove den ud der. Jeez.
Han lukkede festen ikke så længe efter. Lejligheden så katastrofal ud, og Jayden, som ellers var død, kunne være død lige der. På stedet. Men han besindede sig, forsøgte at overskue det enorme rod, og gik så til værks med vampyrhastighed, ryttet op, gjort rent, malet de steder hvor der var kommet rigtigt blod på væggen efter overnaturlige udskejelser og da han var færdig, gik han i bad, skiftede tøj i sit walk in closet. Og da klokken slog 7 morgenen efter festen, sad han i sit køkken og drak kaffe og læste avis.
Soveværelset Dave og Simon var blevet dumpet i, var stort. Men enormt mørkt. Gardinerne var tunge mørkegrønne fløjsgardiner, med flere lag bag ved. En airconditioner kunne svagt høres et sted i rummet, hvilket holdt det ellers meget mørke, kompakte værelse køligt. På gulvet var der sort gulvtæppe, og på væggene et skovgrønt tapet, med tynde guldstreger med ca. en håndsbreddes mellemrum. Ellers var rummet sparsomt indrettet. Der stod en enkelt fløjsstol som der havde været til festen aftenen før. Et stort mørkt egetræs garderobeskab og et enkelt egetræs sengebord. Drengene lå placeret i en himmelseng, hvor der nok kunne have ligget 3-4 mennesker. Med et væld af puder, og en enorm dobbeltdyne også pakket ind i mørke farver som resten af rummet.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 8:51 am

Dave havde ellers glemt alt om Simon, men uroligheden i hans mave gav et brum fra sig, det at glemme Simon var ikke en god ide. Han skulle finde ham, nu, ellers havde han på fornemmelsen at det ville være for sent. Hvorfor mon han havde det sådan. Han skubbede surt den følelse væk, han ville være her, sammen med Jayden, og bare kigge på hans engle ansigt hele natten lang. Han så op da hans ansigt blev tvunget til det, Jaydens kolde fingre mod hans hage gav ham kuldegysninger, hvor blev kvinden af? Han havde overhovedet ikke hørt efter. "Hvad?" sagde han uforstående og kiggede tilbage ind i de fængslende øjne der var Jaydens. Men Dave fik ikke lang tid til at tænke over det Jayden sagde, han gabte sagligt og gik ud som et lys af ren og skær træthed, hvor mon det var kommet fra.
Han vågnede hen af morgen total gruggy og forvirret. Satte sig langsomt op i den bløde himmelseng, mhmm, rart. Han glippede lidt med øjnene og så sig om i det mørke rum, hvad? Han fik øje på Simon ved siden af sig og skubbede hårdt til ham, "Hallå!" hviskede han højt, bange for at vække.. hvem.. der.. det. Simon glippede også lidt med øjnene med satte sig så op med et ryg, "What!" næremste råbte han, så Dave måtte tysse på ham. Ligesom langsomt kom gårsdagen tilbage til dem begge i mens de sad i pinlig tavshed og betragtede det fabelagtige soveværelse. "Shit" udbrød Dave så til sidst og kravlede ud af sengen og prøvede at få styr på hans mega strithår. Simon fulgte trop og udbørd flere bande ord, imens de begge sneg sig hen til døren og lyttede, nej.. stille.. det måtte være morgen, de måtte være falden i søvn. "Gå lige ud og tjek Dave" sagde Simon så, han så letter tilfreds ud, han troede sikkert han havde scoret en eller anden igår.. fucking moron. "Hvorfor mig?!" udbrød han vredt, Simon sendte ham et tilfreds smil og åbnede døren og skubbede så bare Dave ud, "du er jo allerede på vej" hviskede han og lukkede døren bag ham, og holdte stramt om håndtaget. Dave stirrede tilbage på døren, hvor onde Simon gemte sig, og vendte sig så langsomt om i det nye rum han var endt i. Han trippede lidt på stedet, total nervøs.. måske skulle han bare.. løbe. Well.. det gjorde han så! Hver mand for sig selv ikke? Når Simon var så strid, så kunne Dave sgu også bare være det! Han løb desværre den forkerte vej og nåede ikke langt ind i køkkenet før han stoppede bart op og udstødte et forskrækket gisp. For der sad han jo, Mr. Handsome.. ikke så fint klædt længere, men han var stadig.. fint klædt, damn. Han var mundlam, for.. hvad sagde man lige? Når man havde overnattet i en fremmed fyrs lejlighed, uden at kunne huske hvordan man var endt i sengen, og om man overhovedet havde fået lov.. hvorfor fanden havde han sovet der?!
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 9:01 am

Jayden kunne høre dem røre på sig, allerede fra de begyndte at vågne. Good, his small puppets had awaken. What a joy.
Hans telefon ringede og han tog den "Preston.." mumlede han ned i røret, og han greb en kuglepen som han kørte lidt rundt på avissiderne "Nej Daniella.. nej, hvis du skal have en spiseforstyrrelse, kan du så ikke have den, når du ikke skal på catwalk i næste uge?" sagde han følelseskoldt, og ventede på svaret i den anden ende. "Jeg er ligeglad hvad internettet siger, du kan ikke spise kinesisk buffet i 3 dage, og så bare brække det op bagefter, hvis ikke du tager dig sammen, så er jeg nød til at finde en anden" sagde han roligt og afklaret ned i røret, som hvis det havde været en business partner der havde ringet.
Så kom Dave pludselig løbende ind i køkkenet og Jayden så på ham et kort sekund før han løftede et spørgende øjenbryn "Daniella jeg ringer tilbage, når jeg får tid." sagde han så, og lagde på, selvom man tydeligt kunne høre at hun blev ved med at snakke i røret.
"Godmorgen" sagde han så, og så lidt på de der nervøse bevægelser. "Sleep good?" sagde han så, og der voksede langsomt et skævt lettere djævelsk smil frem på Jaydens ansigt. "Did Simon sleep well?" sagde han og returnerede lidt til at pakke sin kuglepen væk og drikke noget mere kaffe, mens han ventede på Dave vågnede op til dåd igen.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 9:25 am

Fuckboy. Det var det rigtige udtryk for hvad Jayden lignede, han var ikke nogen engel. Ikke med det der smil der nu bredte sig om hans læber. Dave skulede lidt til ham, not sure how to approach him. Han hævede et øjenbryn og nikkede, han stod stadig midt i køkkenet. Hans øjne fandt Jaydens kaffekop og hans blik søgte rundt efter kanden, men Jayden var ikke typen der lavede en kande kaffe, han var typen der havde en kæmpe espressomaskine stående på køkkenbordet, så man kunne få lige præcis den kaffe man havde lyst til, ja den kunne sikkert også lave kakao. "Sure" sagde han så til sidst og kiggede på ham igen, han længdes lidt efter en kop kaffe. "Simon?" sagde han og kiggede sig over skulderen, ja hvad lavede Simon overhovedet? "Fine I guss" sagde han så og vendte sit blik mod Jayden igen. Han gik så målbevidst igennem køkkenet og satte sig ned på en barstol overfor Jayden og lagde albuerne op på bordet og hvilede sit hovedet i det. "You know what's not fine?" spurgte han så og fastholdte hans blik, "That i woke up here, not knowing why, or how, or who!" sagde han, nok en anelse vredt, Dave var god til at være vred, men han var også god til at være sød, når folk behandlede ham ordenligt altså. "Please explain?" sagde han og prøvede at være lidt mere rolig, inden han rakte ud og stjal Jaydens kaffe kop og tog den som gidsel imens han nedstirrede hans gude smukke ansigt.
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 9:35 am

Jayden tog en tår mere af sin kaffe, mens han ventede på Dave kom i omdrejninger. Stakkels knægt, han så stadig helt rundforvirret ud, med sit morgenhår og sovekammerøjne.. Så! Jayden! Han måtte lige huske sig selv på ikke at gøre som han altid gjorde.. Og det var at falde for de der søde, uskyldige..
Dave dumpede ned foran ham på barstolen og tog hans kaffe, og begyndte at forlange svar og blive vred ligepludselig. Okay, så. Måske ikke helt så sød og uskyldig. Han hævede et øjenbryn og så kort på kaffekoppen "You could have asked for your own, you know?" mumlede han så, måske mest til sig selv, og pakkede avisen sammen og rejste sig, og gik hen til sin kaffemaskine "Du gik i brædderne efter et par drinks med mig og Jemima" forklarede han så, mens han trykkede på nogen knapper og placerede et hvidt krus under en lille hane. Alt i Jaydens hjem var hvidt, undtagen hans køkken der var rustfri stål, og hans soveværelse selvfølgelig. "Det samme gjorde din ven" sagde han så roligt. Kaffemaskinen bippede, og Jayden tog koppen og gik tilbage til bordet hvor Dave sad klar på spring og stoppede op et kort øjeblik "Jeg lod jer sove her, fordi jeg ikke havde tid til andet" sagde han så, og trak sin barstol ud. Men istedet for at sætte sig lænede han sig frem og så Dave i øjnene og skubbede så den varme kaffekop hen til hans hånd, og snuppede sit eget krus "I believe the words you are looking for are thank you?" sagde han så, og satte sig ned overfor Dave og tog en tår af sin egen kaffe, og ventede på at se om det lille menneske ville eksplodere, eller om det ville være svar nok.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 9:54 am

"Didn't want to" brummede han til svar, han ville hellere beholde Jaydens som gidsel, fordi så var de to uden kaffe, og ikke en med og en uden. Det tvang måske også Jayden til at give ham nogen svar, for hans hovede var et stor rod, og når han tænkte på igår blev alting lidt sløret. Det sidste han huskede klart var nogen meget kolde fingre mod sin hage, og et par dybe intense øjne der kiggede ind i hans. han så op og var ikke helt tilfreds med den historie Jayden gav ham, something just didn't add up? Det føltes forkert. "Aha" svarede han bare og skævede tilbage til der hvor han var kommet fra, hvor blev Simon af? Tænk hvis han bare var gået! Havde fundet den rigtige vej ud, og bare ladet Dave i stikken! He would kill him! Fuldstændig ligeglad med at han havde været i gang med at gøre netop det mod Simon. Han så op da noget varmt kom i kontakt med hans hånd, han listede sine fingre om koppen og lod Jayden tage sin egen tilbage, det var en helt okay bytte handel. "Well.. thanks.. then" mumlede han, ikke helt glad for at takke Jayden, han gjorde ham utryg på en måde, men det var nok bare fordi han var fremmed, og kendt og lækker.. det var svært at håndtere det hele. "So you're that famous photographer, talking pitcures of models and stuff, right?" brummede han stille, just makeing conversation. Han fik samlet kaffekoppen op og tog en stor mundfuld ind og snak, imens han lavede en lille grimasse.. av.. varm kaffe.
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 10:03 am

Jayden smilede tilfreds da Dave sagde tak. There we go. Good. "Hm?" brummede han ned i sin egen kop og løftede blikket for at møde hans. Han tog koppen fra munden og trak på skuldrende "Famous and famous" sagde han grublende "Jeg ved ikke om jeg er kendt i den forstand at folk genkender mig på gaden, for det gør de ikke, men jeg har et ærekært forhold til mit arbejde og det sætter folk pris på" sagde han og tog den der tår han ikke nåede. Da han satte koppen ned fortsatte han dog "And you?" sagde han "Hvorfor sneg i jer overhovedet med til festen igår?" sagde han og lænede sin ene albue på bordet, og lænede derefter sin hage på sine knoer.
"Endnu vigtigere" påpegede han så "Hvem fortalte jer om festen igår?" han havde nogen han skulle straffe for at have misset sin chance med temptaneren igår. Det var han stadig lidt muggen over. Og han kunne ligeså godt gå til stålet med Dave først, eftersom Dave selv havde åbnet ballet! Han havde dog en cool facade, Jayden var ikke rigtig den der type der blev overmandet af sine egne følelser, han var mere typen der legede med alle andres.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 10:15 am

Dave sendte ham så endelig et smil, okay så. "Well.. Simon seems to think so" sagde han og smilede endnu mere, Simon havde været helt oppe og køre, han var total starstruck åbenbart. Han skævede kort til ham, javel, Dave ville i hvert fald genkende ham på gaden nu, og hvordan kunne man overhovedet lade være, i hvert fald med at kigge? Han var jo noget helt for sig selv, Jayden. Hans rødme sneg sig tilbage og placerede sig over næseryggen og kinderne, han havde jo glemt det! Det var ham der var den ubudne gæst, og nu sad han bare der og drak kaffe og sludrede, han kendte ham ikke engang. "Oh well.." sagde han og rejste sig op, imens han fik travlt med at stirre ned i sin kaffekop imens. "Ehm.. Simon.. heard it form someone, and we needed.. a break?" sagde han prøvende og skævede kort til Jayden, han skammede sig nok lidt. "Sorry about that.. " sagde han så til sidst og stillede koppe fra sig, "Well.. then.." sagde han og bakkede ud væk fra Jayden, og vendte sig lidt om i døråbningen og kaldte så "Simon! We'r leaving!". "Thanks for coffee" mumlede han til Jayden og vendte sig om og gik tilbage mod soveværelset for at finde Simon, men rigtig nok.. Simon var skredet uden ham! Satans til knægt!
Tilbage til toppen Go down
J

J


Race : Vampyr
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 972

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 10:23 am

Jayden kunne godt lide Daves smil, det pyntede på hans ansigt. Den efterfølgende rødmen klædte ham også, var der andre end Simon der mon også var starstrucked? Jayden smilede stille til ham og betragtede ham rejse sig og blive helt befippet over hele situationen. Oh dear. What a shame! "Leaving so soon?" drillede han og rejste sig fra sin barstol med sin kaffekop i hånden. Han så efter Dave der bakkede bagud som om Jayden ville spise ham hvis han vendte ryggen til. Det ville han muligvis også, hvem ved?
Da Dave vendte sig om og kaldte på Simon, stod Jayden straks bag ham "He left" sagde han og nød lidt at kunne se kuldegysningen brede sig hos Dave. Så uhyggelig var han altså heller ikke, han kunne have grinet, men han ville hellere holde sin underholdning lidt for sig selv, ellers ville Dave nok bare blive sur. "Lad mig følge dig ud" sagde han så, og gik forbi Dave i døråbningen, gennem den store lejlighed, til hoveddøren som han roligt åbnede for ham.
Daves øjne virkede store, som om han stadig manglede en forklaring på alting. Men Jayden havde nu ikke tænkt sig at give ham den, sådan noget måtte man arbejde lidt for, men han tvivlede ikke på at han nok ramlede sammen med det lille menneske snart igen. Specielt ikke, hvis Simon var involveret åbenbart. "Okay then, nice to have you over, hope you had fun" sagde han og smilede lidt mystisk, og holdt døren åben for ham. "Hils Simon!" skyndte han sig at sige ud af døren, som Dave forsvandt ind i elevatoren. Hæhæ.
Tilbage til toppen Go down
Dave

Dave


Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 28
Tilmeldings dato : 18/11/12
Antal indlæg : 934

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitimeTirs aug 22, 2017 10:53 am

Dave blev helt forflippet da Jayden sneg sig op bag ham, og skævlede let da han talte tæt ved hans øre, what the hell! "Sure" mumlede han igen lidt små irriteret, måske var det de der tømmermænd? Han kunne godt mærke han havde lidt undt i hovedet, og var lidt omtumlet, men han var stadig forvirret med hensyn til igår, han blev ved med at gå tilbage til de kolde fingre om sin hage og de smukke øjne, havde de kysset? Nej, så ville stemningen helt sikkert være anderledes, eller. Jov. "Yearh.. he did.. " mumlede han stille for sig selv, total gal på Simon, ham ville han tage sig af senere. Han kiggede tilbage på Jayden da de nåede elevatoren og nikkede stille, han prøvede et smil, men det blev lidt underligt og han sukkede opgivende over sig selv og skyndte sig ind i elevatoren "Sure will do.. bye" mumlede han hurtigt og talte sekunder til døren lukkede.
Han var tilbage i sit eget hjem, han boede i det lille murstens hjem, soveværelse, badeværelse, køkken. Havde man overhovedet brug for andet? Lejligheden var selvfølgelig et rod, men han var ligeglad, den var præcis som han ville have den. Han lå i sin seng, som han selvfølgelig selv havde bygget, med et slice pizza i den inden hånd, og med den anden søgte han roligt rundt på nette. På nettet havde han fundet Jaydens officelle side, og sad og kiggede lidt på nogen af hans billeder, han kunne åbenbart ikke helt få ham ud af hovedet. Han fandt også hans kontakt info, hvis man nu skulle bestille ham til et eller andet. Han gumlede videre på sin pizza, imens han indkodet hans nummer på telefonen og ringede op, han lyttede glad til den korte leave a messege besked, han lagde selvfølgelig på inden bippet, havde ikke tænkt sig faktisk at tale med ham, han ville bare lige høre hans stemme igen. Sweet. Han fandt ham frem på facebook, der var lidt flere billedere af Jayden der, men hele hans profil var meget privat. Damn. Han smilede for sig selv og lukkede så det hele ned, inden han satte en serie på og spiste resten af sin pizza.
Bag efter fandt han sin mors nummer frem, imens han fik ryddet op efter sig selv, i hvert fald lidt, og hørte derfor ikke stemmen, der ikke var hans mors, men Jaydens og bippet. "Hey mom! It's Dave. Just calling to remind you that I'm comming over tomorrow after work.. well see you then.." mumlede han og lagde på igen, intet vidne om at denne besked nu lagde på Jaydens telefonsvarer og ikke på hans mors, han havde selvfølgelig klokket lidt i det. Han smed sig tilbage i sengen og ringede Simon op, fortalte ham vredt at han glædet sig til at give ham et møgfald på arbejdet imorgen. Han lagde på og gik i bad.. what a feeling, imens han stod i badet dukkede billederne af Jayden op i hans hovedet igen, og han rødmede selvfølgelig, men det var der ingen der så.. Jayden was really something, and he couldn't help himself, so he gave him self a little treat.. while thinking of that smoking hot body of Jaydens.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

Halloween party - J Empty
IndlægEmne: Re: Halloween party - J   Halloween party - J Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Halloween party - J
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Halloween tam tam
» Party? Let's do it! // Alias
» A party of a lifetime ((Elisabeth))
» Private Party - Christopher
» Get this party started # Emne søgning#

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell (Den rige del af byen) :: Uptown-
Gå til: