Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 The hunt is ready to begin (Jake)

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Kay

Kay


Race : Vampyr
Bosted : Ikke så langt fra Joseph´s i en to værelses lejlighed
Tilmeldings dato : 13/06/15
Antal indlæg : 3

The hunt is ready to begin (Jake) Empty
IndlægEmne: The hunt is ready to begin (Jake)   The hunt is ready to begin (Jake) Icon_minitimeLør jun 13, 2015 8:42 am

Tid: 22:37
sted: Joseph´s
Vejr: køligere, men ikke koldt
Omgivelser: masse folk rundt omkring.

Solen var endelig på vej ned, det gjorde at der blev plads til nattens dyr og væsner Kay havde ikke fået mad i et par dage og glædede sig til finde et håbløs offer som blev blindet af hendes overnaturlige skønhed. En af fordele ved at være vampyr, men hun kunne alligevel ikke tilgive sin far for at havde dræbt deres mor for så derefter at efterlade hende og hendes søskende i det rene smertehelvede. Hun havde lagt den sidste makeup og hendes ellers blege læber var blevet røde og hun bar en gylden øjenskygge. Hun rettede svagt på den hvide kjole som sad tæt ind til hendes krop. Hendes far ville havde elsket hende i den. Hun ville ikke til give ham for den barndom han stjal den dag han fjernede hendes uskyld. Hun stod kiggede lidt imens hun tænkte på sin dystre fortid.
Kay var på flugt det var derfor hun var havnet i Aterswell. Hendes familie imigerede til USA kort efter mordet på hendes mor. Hun forsatte imod døren og gik ud, hun kunne godt lide gå med bare tæer for kunne hun rigtigt mærke jorden, men hun greb alligevel de hvide højhæle som hun havde fundet frem tidligere den dag. Kay vidste ikke helt hvor hun ville gå hen denne vidunderlige aften, men dette måtte tiden jo vise.
Hun vidste bare at hun skulle et sted hvor der var mange mennesker, Kay kunne bedst lide blodet fra piger, det var sødere nærmest uskyldigt i hendes mund. Kay bed sig svagt i læben. Hun boede ikke så langt fra baren Joseph´s så hun valgte går der hen imod, men hun ville ikke gå der ind. så hun standsede og slikkede sig svagt om læberne ind hun lagde ryggen imod væggen. Hun betragtede en flok unge mennesker, de alt for unge til drikke, men de så ud til have en masse penge for det næste der skete var døren manden fik stukket nogle penge i hånden Kay kunne ikke se hvor mange det var, men det nok til at de kunne komme ind. Vagten havde først nu lagt mærke til Kay og hendes sko som hun havde i hånden. Han brummede svagt og hun trak kort på skulderen, det kom ikke hende ved hvem han lukkede ind det måtte han helt selvom om.
Tilbage til toppen Go down
Jake

Jake


Race : Menneske
Bosted : Lige Flyttet til Aterswel fra London, bor i Centrum
Offgame Alder : 27
Tilmeldings dato : 06/06/15
Antal indlæg : 14

The hunt is ready to begin (Jake) Empty
IndlægEmne: Re: The hunt is ready to begin (Jake)   The hunt is ready to begin (Jake) Icon_minitimeLør jun 13, 2015 9:08 am

P http://mandemode.dk/wp-content/uploads/2014/04/T-shirt-i-bomuldsjersey.jpg
med jakken http://gothic.org/wp-content/uploads/2012/12/impero-london-union-jack-5.jpg

Jake havde lige været på job, men  natten var kun lige begynde. Jake vidste at han skulle tag sig i agt for alle de overnaturlige væsner, som han havde hørt om den gang han blive trænet op i London til og gøre det. Jake bevægede sig lige så stille ned gennem centrum, hvor han som altid bare gik sin runde. Jake bed sig selv svagt i underlæben, mens han forsætte gennem centrum. Han var næsten nået hen til klubben idet, en gruppe menneske som var noget yngre end ham selv bestikke dørmanden. Manden, havde dog ikke set Jake, da han kigget over på den anden kvinde. Som lige så stille, havde stillet sig op af muren. Jake forsætte bare lige så stille ned ad, hvor han prøvet og få styr på hans hovedet. Han, havde nemlig haft lidt travlt på det sidste, derudover kunne man ikke altid kende vampyrer og varulve, hvilket nogen gange gjorde ham meget utryg, da han ikke vidste hvor de var henne.

Jake forsætte sin rute, hvilket ville sige den forsætte ned af nogen gyder. Jake forsætte ned gennem gyderne, hvorefter han stoppet op da der kun var to veje og vælge mellem. Jake drejet til højre, hvilket førte ham ned af nogen gyderene han ikke kende til. Jake stoppet op da han endelig var ved og være nede af den vej, da han havde fulgte hele ruten. Stod han lige pludselig i en blindgyde, "Fuck fuck," lød det svagt fra Jake af Han sukket, hvorefter han kørte hans ene hånd gennem hans hår, hvad fanden lavet han her det var jo venstre som altid. Man kunne sagtens høre at han var fra England, den britiske accent var ikke til og tag fejl af
Tilbage til toppen Go down
Kay

Kay


Race : Vampyr
Bosted : Ikke så langt fra Joseph´s i en to værelses lejlighed
Tilmeldings dato : 13/06/15
Antal indlæg : 3

The hunt is ready to begin (Jake) Empty
IndlægEmne: Re: The hunt is ready to begin (Jake)   The hunt is ready to begin (Jake) Icon_minitimeLør jun 13, 2015 9:41 am

Kay havde lagt mærke til manden, hun havde ikke sagt noget, men fulgt ham i skyggerne imens de gik, et svagt smil bredte sig over hendes læber da manden havde gjort det nemt for hende. Kay havde ingen evner andre end dem Vampyrer havde. Hun løb i vampyr og greb fat i hans arm og tvang ham op af væggen med sin engen krop. Hun vidste at hun måtte være hurtig vis hun skulle have fordelen ved sit angreb. Det tydeligt at hun følte sig overlegen ´” nurh gik den lille menneske dreng i en blindgyde” hendes stemme var ikke særlig betryggende faktisk var den kold og truende man kunne vis man hørte godt efter høre en snert af en Britisk accent. Hun havde været USA så længe at den næsten var forsvundet. Hun lod svagt en hånd glide ned over hans kind. Det var tydeligt at se vis han kendte bare lille smule til hendes race at hun var en vampyr hendes øjne var langt fra normale, de var røde og alt det normale ved et øje var forsvundet. Selv irissen var forsvundet og erstattet med den blod røde farve. Kay brød sig ikke om at være så tæt på ham, men blev nød til det vis hun skulle have føde. Hun pressede ham hårde op af væggen. Han skulle ikke slippe så nemt af med hende nu hvor hun havde fået fat.
Kay løsnede grebet en smule da hun fik færten af en anden, duften virkede bekendt, men der ingen i hendes familie som vidste at hun var her. Hun sank svagt en klump og gav slip på ham. Hun trak vejret gemmen sine næsebor. Hun genkendte  lugten, det var hendes far, hun kunne kende den lugt hvor som helst.

Hun trak sig smule tilbage i skyggerne og havde helt glemt menneskebarnet, hun ventede bare på at han skulle komme og ganske rigtigt, en lille rund mand der ikke var særlig høj stirrede på hende ” min datter” sagde han med accent fra en mand der kom fra sydstaterne. Hun anede ikke hvad hun skulle gøre, Kay var ikke Kay, men den 12 årig Kayli frygten var til tage på ” far” sagde hun med rystende stemme. Hun vidste at han havde kontrakter, men hun vidste ikke at han havde søgt efter hende. Han forsatte forbi Jake og gik ind til Kay ” hvordan har du Kaylibear” sagde han og lod svagt hånd glide ned af hende. Han gav hende kvalme og gjorde hende dårlig. Hun nåede i ikke at sige noget før en lussing ramte hende så hårdt at hun faldt bagover og ned i jorden. Det var tydeligt at hendes far ikke havde brudt sig om at hun stukket af ” mit navn er Kay så hold op kalde mig Kaylibear, for den pige du ødelagde er for længest væk” sagde hun hendes stemme kold og truende, men hun nåede ikke særlig langt før hendes søskende kom. Faktisk var hun glad for at se at de var glade. Sam lignede en 20 Katherine og Kate lignede nogen på 18, men sammen havde de levet 780 år.

Hendes far brummede svagt da Kay rejste sig, derefter trak Kay sig væk fra sin søskende, hun ville ikke have noget med dem at gøre, eller det lod hun som om. Det var tydeligt at de var skuffede da hun trak sig væk, men vis han i et sekund troede at han kunne få hende hjem ved hjælp af hendes søskende tog hendes far fejl. Han ville bruge hende som han ønskede og det havde hun ikke lyst til en gang til. Kay var den af børnene lignede deres mor mest. Desuden var det hans skyld at hun var død. Han kunne bare havde ladet være med skubbe hende ned af trappen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

The hunt is ready to begin (Jake) Empty
IndlægEmne: Re: The hunt is ready to begin (Jake)   The hunt is ready to begin (Jake) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
The hunt is ready to begin (Jake)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Ready or not.. here I come
» Get ready - Calvin
» The hunt
» Ready to see my world Maxine?
» going for a hunt //Hadrian//

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell :: Joseph's-
Gå til: