Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 A bloody evening? ~ Caroline

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Rose

Rose


Race : Menneske
Bosted : Aterswell centrum
Tilmeldings dato : 06/06/15
Antal indlæg : 13

A bloody evening? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: A bloody evening? ~ Caroline   A bloody evening? ~ Caroline Icon_minitimeFre jun 12, 2015 8:59 pm

Sted: The Bloody Moon.
Tid: Snart midnat.
Vejr: Mørkt og køligt udenfor.
Omgivelser: En masse påvirket mennesker.
Dag: En fredag aften.
Årstid: Sommer.
Påklædning: https://2img.net/h/oi60.tinypic.com/i3c9jq.jpg samt en jakke.


Rose kiggede på mændene og kvinderne, der havde omringet hende i ved toilettet, efter hun havde været på toilettet. Hun forstod simpelthen ikke, hvad de ville. Kidnappe hende? De var tydeligvis påvirket af et eller andet.
"Jeg gider ikke, lad mig nu være," Mumlede hun og prøvede for femte gang at træde til siden og væk fra dem, men de var fem og hun var én. De grinede og snakkede lavmælt med hinanden, så hun ikke kunne høre, hvad der blev sagt. Det var frustrerende! Og skræmmende. Hun følte sig som et offer. Et dådyr på en motorvej.
Hvad var det, de ville?! De havde flere gange skræmt hende, tvunget hende op af toiletdøren. Ingen omkring hende gjorde noget, ellers turde de ikke. Det var forfærdeligt! Hun kunne åbenlyst ikke komme væk selv, og ingen hjalp hende. Men der var kvinder - så hun ville forhåbentlig ikke blive voldtaget, vel?
Rose gjorde store øjne, da en af mændene nærmede sig hende. Hun trak sig så mest muligt op af væggen og håbede stærkt på, at han ville lade hende være. Hans øjne var mørke og et grimt smil hang over hans læber. Han lugtede forfærdeligt!
Tilbage til toppen Go down
Caroline

Caroline


Race : Vampire
Bosted : In a nice place.
Tilmeldings dato : 03/06/15
Antal indlæg : 20

A bloody evening? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: A bloody evening? ~ Caroline   A bloody evening? ~ Caroline Icon_minitimeLør jun 13, 2015 8:03 pm

Slumkvarteret, ikke altid hendes ynglings sted - men det kunne være dejligt til en forveklsling. Caroline sad og kiggede let rundt fra det hjørne hun sad i lige nu. Hun kunne lige have samlet tankerne om, at hun havde set Scarlet fornyelig. En skønhed fra fortiden, ingen tvivl omkring det. Caroline skulle blot lige få sine tanker væk igen, og det gjorde hun da hun hørte lidt larm ude fra toiletterne. Hun rejste sig op og gik med elegante bevægelser derover imod. I ført en blå tank top der sad tæt ind til hendes smukke krop, og et par sorte jeans - der gjorde hendes bevægelser mere elegante og farlige. De høje hæle gik hun i perfekt - hun ville hellere dø i de hæle end at tage dem af. Og hun var meget farligere end hun så ud. Caroline så noget så sød og uskyldig ud, men var djævlen i forklædning.
Hun åbnede døren til toiletterne og lod den lukke bagved sig. Hun lignede en uskyldig lille pige der var gået ind på det forkerte sted - på det forkerte tidspunkt. De knurrede lidt af hende, lige til at Caroline selv blottede sine tænder for at vise, hvem der havde magten her. Det var en magt kamp, og det var ikke sikkert at CAroline kunne vinde dette, men hun kunne da prøve. De mørke øjne gled henover deres offer, en noget så smuk menneskepige. Endnu en grund til at prøve at lege dagens heltinde.
"I ved godt, at i ikke skal gå efter mine ofre? Det ender aldrig godt... for jer." Sagde hun, som var hun ved at finde i et brætspil eller noget i den stil. Hun gik lidt frem af, imens hendes ansigt slet ikke var til at regne ud.
Manden foran Rose faldt pludselig til siden, og ned på det hvide gulv - der snart gik den smukkeste blodrøde farve. I stedet stod Caroline med hans hjerte i sin hule hånd og lod det falde ned ved siden af kroppen. Så drejede hun sig en halv omgang og åbnede vandhanen, imens hun lod det tykke væske glide ned fra sin hud og forsvinde ned i vasken.

De andre stod og stammede lidt. Men til sidst besluttede de sig så for, at det ikke var det værd og flygtede. "Undskyld rodet." Sagde hun så og tørrede sine fine slanke fingre i et håndklæde. "Folk som ham stopper ikke før man sætter dem ud af spillet." Let kørte hun en hånd henover sine fyldige mørke krøller. Et smil bredte sig henover hendes læber, og hun fik en sjælden gnist i øjnene af glæde. "Mit navn er Caroline." Let rakte hun en hånd frem, men forstod egentlig godt, hvis kvinden ikke turde tage den.
Tilbage til toppen Go down
 
A bloody evening? ~ Caroline
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» a lovely evening
» en aften på Bloody Moon - Caitlyn
» en aften på Bloody Moon
» Natten på The Bloody Moon
» A bloody nightmare //Angelica//

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell (Slumkvarter) :: The Bloody Moon-
Gå til: