Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 Et tilfældigt møde? ~ Caroline

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Scarlet

Scarlet


Race : Vampyr
Bosted : Aterswell
Tilmeldings dato : 24/05/15
Antal indlæg : 37

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitimeOns jun 03, 2015 6:27 am

Sted: Angel's Paradise
Tid: Klokken må være omkring 2 om natten.
Vejr: Det er mørkt og vindstille udenfor. Månen er på sin plads og ligeledes er stjernerne.
Omgivelser: En masse folk - fulde som ædru.
Dag: Det er natten til onsdag.
Årstid: Sommer.
Påklædning: https://2img.net/h/oi61.tinypic.com/2lavecw.jpg + en stor pels.


Scarlet trådte langsomt ind på den dunkle og farvestrålende klub. Klokken måtte snart runde 2 om natten. Der var rigtig mange, men endnu langt fra fyldt. Der var stadig mange pladser. Dansegulvet var allerede overtaget og der sad ikke så mange oppe ved baren, som der kunne have gjort. Langsomt trådte Scarlet nærmere og satte sig ned på en stol i baren. Hun bad om en drink og kiggede så rundt. Bare hun ikke mødte nogle, som hun kendte. Men hvem skulle hun møde? Hun kendte ikke så mange og holdt sig mest for sig selv på grund af mange ting. Hun brød sig overhovedet ikke om, at tale om det. Der var meget, hun ikke brød sig om at tale om, selvom hun elskede, at tale om sig selv. Men mange ting forblev en hemmelighed. Hun havde ikke særlig mange nære mere, og det savnede hende, men hun udviste ikke svaghed. Det nægtede hun. Scarlet sukkede og vendte sig imod sin drink, da bartenderen serverede den foran hende. Hun takkede ikke. I stedet tog hun en stor slurk af den og skar en grimasse. Alkohol var ikke noget for hende, selv som menneske havde hun ikke brudt sig om smagen. Det sagde hende ingenting, men af og til drak hun det bare, også dengang hun var menneske. Men det var efterhånden længe siden nu.


Sidst rettet af Scarlet Ons jun 03, 2015 7:12 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Caroline

Caroline


Race : Vampire
Bosted : In a nice place.
Tilmeldings dato : 03/06/15
Antal indlæg : 20

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitimeOns jun 03, 2015 6:53 am

Påklædning //

Caroline var en af de få kvinder i verden, som kunne kigge sig selv i spejlet og sige 'hvor ser du godt ud idag'. Hun var til tider en smule genert, ikke ofte - for det mest var hun meget åben og ligeglad med hvad folk tænkte om hende. Hun havde valgt at besøge slumkvarteret, selvom hun nu bedst kunne lide de rige rammer. Så var der også gode snacks i denne del. Lidt kræsen var hun vel - hun drak hun fra folk med god smag.
Dog så snart hun trådte ind. Så kiggede hun rundt. Kiggede efter noget af interesse. En blond kvinde længere foran hende gjorde hun automatisk fik en meget bedre holdning. Ingen ringere end hendes eks kæreste Scarlet. Hvordan skulle hun reagere? Der var ingen had eller irriteret mine fra Carolines side af. Faktisk ville hun altid have et ømt punkt for denne blonde skønhed. Ingen hemmelighed. Så i sine fine hæle gik hun elegant igennem lokalet, fordi de irriterende fulde hoveder der sad på række og gloede efter både hende og Scarlet. Caroline stillede sig ved siden af Scarlet og lagde hovedet let på skrå. "Jeg troede ikke alkohol var dig?" Spurgte hun med et ret kært-charmerende smil på læben. De brune øjne lyste nærmest op.
Tilbage til toppen Go down
Scarlet

Scarlet


Race : Vampyr
Bosted : Aterswell
Tilmeldings dato : 24/05/15
Antal indlæg : 37

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitimeOns jun 03, 2015 7:08 am

Scarlet lod endnu et suk forlade de let lyserøde læber. Hun kiggede sig kort over sin skulder og derefter direkte ind i væggen foran sig. I et stykke tid sad hun bare og kiggede tomt ind i væggen. Hvad lavede hun overhovedet her? Hun havde været på denne klub et par gange før og de seneste par gange var hun næsten blevet overfaldet af en eller anden idiot - dog var hun god til selvforsvar. Hun rakte ud og tog glasset foran sig og førte det op til læberne. Så mærkede hun noget. Eller nogen, som nærmede sig hende. Og det var en bekendt. Kunne det være? Hun nåede ikke at tage en slurk fra glasset, da en velkendt stemme lød fra hendes side af. Scarlet stillede glasset på bordet foran sig atter igen og drejede hovedet; Caroline. Selvfølgelig. Hun flyttede blikket op til Caroline's smukke ansigt og følte en lille sommerfugl i maven. Men overrasket var hun. "Hvad laver du her?" Spurgte hun lidt efter. Hun var meget ligefrem, og hun havde slet ikke regnet med, at skulle møde Caroline her, "Holder du dig ikke mere til de fine steder?" tilføjede hun med et svagt smil.
Tilbage til toppen Go down
Caroline

Caroline


Race : Vampire
Bosted : In a nice place.
Tilmeldings dato : 03/06/15
Antal indlæg : 20

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitimeOns jun 03, 2015 11:47 pm

Caroline havde et oprigtigt smil på læben. Hun stillede sig en anelse på og lod sin albue lande på bordets flade. Hun nikkede let, og fugtede hendes læber med tungen ganske blidt. "Jeg havde en underlig lyst til at prøve noget nyt." Svarede hun enkelt og kiggede kort rundt, inden hendes øjne landede på Scarlet igen. De vidunderlige blå øjne, det var som at kigge i havets dyb. Så dybe, mystiske og ekstremt smukke. "Jo. Du kender mig jo så godt." Smilede hun let genert - for hvad første gang siden de så hinanden først. "Hvem ved, måske vidste mine instinkter, at jeg ville støde på en smuk kvinde?" En anelse flirtende. Ikke noget hun var overfor alle og enhver - men overfor Scarlet var hun altid ærlig. Det var hendes ting, ærlighed. Men det vidste Scarlet selvfølgelig allerede. "Jeg må sige. Du ser ligeså godt ud som du plager." Kort blinkede hun med det ene øje og lagde hovedet på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Scarlet

Scarlet


Race : Vampyr
Bosted : Aterswell
Tilmeldings dato : 24/05/15
Antal indlæg : 37

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitimeTors jun 04, 2015 1:08 am

Scarlet betragtede den unge kvinde foran sig. Hvor havde de mange minder sammen. Rigtig mange gode minder, men de dårlige var der også. Sådan var det vel altid. Hun gav et kort nik fra sig og et lille smil. "Jeg mente nok, at det var en ny ting for dig, Caroline," Svarede hun med et smil, så de kridhvide tænder viste sig, "Ja, det føles som om, det var i går, vi to sidst talte sammen." Hun lo lidt og rakte ud efter sin drink. Hun gjorde tegn med armen om, at Caroline skulle sætte sig ned, da Caroline gav hende en kompliment. Stadig flirtende, som dengang. Det kunne hun godt lide. Scarlet lo og smilede selvtilfreds, "Du ser nu heller ikke værst ud, Caroline, det er slet ikke til at se, at du er blevet en dag ældre." Komplimenterede hun sin langt tidligere flirt og gav hende et legesygt smil igen. Hun kunne sagtens være flirtende, men det var heller ikke just med alle og enhver. Dem, som hun ville have fingrene i, offerne og sine tidligere flirts. Men selvom Caroline måske var den sidste, som hun havde haft noget med, så ville hun aldrig glemme Caroline. Lige meget hvad. Der ville altid være noget over denne smukke, mørkhåret skønhed, som altid ville dukke op i Scarlets tanker.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

Et tilfældigt møde? ~ Caroline Empty
IndlægEmne: Re: Et tilfældigt møde? ~ Caroline   Et tilfældigt møde? ~ Caroline Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Et tilfældigt møde? ~ Caroline
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» et tilfældigt møde - Rexana
» et tilfældigt møde //lana
» Et tilfældigt møde? //Anna rose//
» A bloody evening? ~ Caroline
» Et møde

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell (Slumkvarter) :: Angel's Paradise-
Gå til: