Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

ForumforsideSøgTilmeldLog ind

Music in a dragons heart - Ariel, Aniya

Go down 
Gå til side : Forrige  1, 2, 3
ForfatterBesked
Aniya

Aniya

Race : Drage
Tilmeldings dato : 20/06/12
Antal indlæg : 1545

Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Empty
IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:31 am

"hmm jeg tænker vi prøver og finde en tid på en bar i morgen formiddag?" spurte aniya
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:39 am

"Ja, det lyder cool" svarede Ace
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:39 am

"Jeg er på arbejde der, kunne I gøre det uden mig?" spurgte hun og smilede "der er næppe noget sted jeg ikke vil, og så længe det er efter klokken 18:00..."
Aniya

Aniya

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:40 am

"hmm det burte vi godt kunne gøre os to ikke Ace?" psurte aniya og smillede til ace
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:42 am

"Jo jo det er cool" sagde Ace og smilede til Aniya, derefter Ariel
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:42 am

"cool, var det der for idag?" spurgte hun og så på klokken "skal have rettet opgaver.. har vi et øvelokale?"
Aniya

Aniya

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:51 am

"jeps jeg har fået lov til at leje de loakler vi var i sidst til at at øve i " sagde aniya
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:53 am

"Burde nok også komme afsted" sagde Ace og rejste sig. Han strakte kroppen og smilede "men det bliver cool at vi skal hænge ud lidt alle tre.. lærer jer to rigtigt at kende" han smilede svagt "så vi ses i morgen Aniya, hvad tid?"
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:53 am

Ariel rejste sig også.
Aniya

Aniya

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:54 am

aniya rejste sig op "hmm skal vi sige klokken 1?" spurte aniya og gik mod sit værelse kort og kom tilbage " jeg skriver til dig Ariel når vi finder ud af noget" sagde aniya og smillede sødt
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:55 am

"1 lyder cool" sagde Ace og vinkede til dem "vi ses"
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 10:56 am

"Lyder godt" sagde Ariel og smilede blidt til Aniya "ses" sagde hun til Ace
Aniya

Aniya

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 11:02 am

Aniy agik mod døren og åbnede for dem " så skreves vi ved " sagde aniya og og krammede Ariel og kyssede hende på kinden
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 11:02 am

"Bye" sagde Ace og forlod lejligheden

//out//
Gæst
Gæst

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 11:03 am

Ariel smilede blidt til Aniya "ja, det gør vi" sagde hun, gav hendes skulder et blidt klem og forlod så stedet.

//out//
Aniya

Aniya

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitimeLør Nov 15, 2014 11:04 am

"jeps vi ses" sagde aniya

//out//
Sponsoreret inhold

IndlægEmne: Sv: Music in a dragons heart - Ariel, Aniya   Music in a dragons heart - Ariel, Aniya - Page 3 Icon_minitime

Music in a dragons heart - Ariel, Aniya
Tilbage til toppen 
Side 3 af 3Gå til side : Forrige  1, 2, 3
 Lignende emner
-
» the music boy and the music girl //Luciana//
» two dragons in the seek of love and jobs //ace//
» Its worth a try //Ariel//
» Afhøring - Ariel
» Skolestykke - Ariel

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum