Aterswell
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksSøgTilmeldLog ind

 

 Drager

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin


Tilmeldings dato : 16/03/12
Antal indlæg : 197

Drager Empty
IndlægEmne: Drager   Drager Icon_minitimeSøn nov 02, 2014 2:53 am

Vigtig baggrunds information

Drager er en ældgammel race der har eksisteret før menneskene. Dengang kæmpede drager og elverfolket imod hinanden. Dragerne slagtede elverhær efter elverhær og brændte utallige skove ned. Elvefolket (der dengang var et folk, det var inden krigen mellem sortelvere og elverne startede) begyndte dog langsomt at få ryddet ud i dragemængden. Når en drage døde, gik der lang tid før en ny kom til verden. Elverfolkene kunne langt mere effektivt få nye børn og trænede dem hurtigere op. Til sidst forsvandt dragerne helt. De fleste folk i dag tror stadig at de er uddøde. Størstedelen af elverfolk og sortelverfolk ved end ikke at de eksisterede engang.

Men de er her stadig.

Dragerne døde aldrig helt. De flygtede, skjulte sig. Skjulte sig til der begyndte at komme mennesker. Menneskerne skulle blive deres opholdssted. Enkelte drager lærte sig at skifte fra deres normale drageform, til en form der lignede menneskernes. De begyndte at blande sig ind i menneskemængderne, der havde fået elvernes sympati og derfor ikke blev slagtet.

Enkelte gange blev dragerne der befandt sig iblandt menneskene opdaget. Derfor lavede både elverhæren og sortelverhæren en hemmelig special styrke der kun trænede for at dræbe de tilbageværende drager. De eksistere stadig.

De eneste der kender til dragernes eksistens i dag er sortelverdronningen, sortelverdronningens specialstyrke, elverkongen, elverkongens specialstyrke, dragerne selv og de enkelte folk der på en eller anden måde har fået informationen. For alle andre, ligegyldig race, er de ikke eksisterende.

Drager

Dragernes udseende kan varierer i alt fra størrelse, vingeform, farve på skæl osv. Ikke alle drager har skæl, nogle drager kan flyve uden vinger. Nogle drager bliver meget store, andre drager er meget små hele livet. De lever primært af kød og mængde kommer an på dragens størrelse.

Drager dør ikke af alderdom. Dragers menneskeform vil altid være den samme person, men alderen på personen bestemmer de selv. De kan varierer menneskeformens alder når de ønsker det, og de kan derfor gemme sig og blive gamle i et samfund, uden at vække mistanke. Deres menneskeskikkelse kan tilpasse sig i form af føde, og selvom alle drager kan lide kød, ville de kunne vælge at leve vegetarisk i deres menneskeform.

Drager kan kun lægge ét æg af gangen. Det tager et drageæg 1 år før det er klar til at blive lagt. Derefter skal en drage ruge på det i 10 år før det klækkes. Æggene kan tåle ekstrem varme, men er lette at smadre. Ikke helt så skrøbelige som normale æg, men med et tungt redskab eller et hårdt kast smadres det. Hvis et æg ikke bliver holdt varmt, stopper processen. Derfor ville et drageæg kunne liggeurørt i 100 år, så blive opvarmet og klække.

Svagheder

-Dragers skæl kan blive ædelagt af dragetænder og drageklør
-Elverne har skabt et magisk metal ved navn dramharu som kan trænge igennem en drages skæl og slå den ihjel
-Offgame note: Hvis man spiller sin drage åbenlyst ingame vil vi komme og slå jer ihjel. Det er ikke så sjovt, men det er måden vi kan se dette her fungere. Det vil sige hvis man bruger sine dragekræfter for åbenlyst vil vi opsøge jer i form af enten sortelver eller elverhær. Vi vil nok kontakte jer over pm først og snakke om det, men i værste tilfælde vil det altså medføre at karakteres bliver slået ihjel. Spørgsmål om dette, send os gerne en pm : )

Evner
-Drager har et stærkt psykeskjold (kan holde psykisk magi ude)
-Drager kan skifte til menneskeskikkelse, der er umulig at kende fra et normalt menneske
-Dragers hud i menneskeform er lige så stærk som deres skæl. Den vil føles blød, men kan kun blive skadet af overnævnte svagheder.
-Drager er stærkere end normale mennesker, men svagere end vampyrer (i menneskeform vel og mærke)

Drager kan ikke lære magi. Dog er alle drager født med ét af følgene elementer de kan styre:

Ild: Ilddrager kan tåle høj varme og spyde ild ud af munden (gælder også i menneskeform)
Vand: vanddrager kan trække vejret under vand og spyde vand ud af munden
Lyn:  tåle at blive ramt af lyn og spyde lyn ud af munden
Is: Kan tåle ekstrem kulde og spyde is ud af munden

Man må selv vælge hvilken slags drage man er, men man kan som sagt kun vælge én type.Tilbage til toppen Go down
https://aterswell.danskforum.net
 
Drager
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Om siden :: Raceregler-
Gå til: