IndeksSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Aterswell (Slumkvarter)

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Downtown

Downtown er den fattige del af byen. Billige lejligheder, de fleste ikke i for god stand, snavsede værtshuse og upopulære clubber med underlige navne. Det er her underklassen bor og det er her du kaster et ekstra blik over skulderen for at sikre dig at ingen følger efter.
14410985Tirs apr 28, 2015 2:57 am
Angeles a new place
Ingen nye indlæg

The Bloody Moon

The Bloody Moon er downtowns mest populære club. Her kommer ukendte bands og prøver lykken, folk er tit påvirket af mere end bare alkohol og medmindre du ligner en fra 4. klasse kan du være sikker på folk er ligeglade med dit ID.
946806Lør jun 13, 2015 8:03 pm
Caroline A bloody evening? ~ Caroline
Ingen nye indlæg

Hospitalet

I slumkvarteret ligger et hospital, og her er alle velkomne. Om du er rig eller fattig, de fleste læger behandler dig ens. Der ligger også her en blodbank (som populært, og lovligt bliver brugt af vampyrer. De sygeplejersker der arbejder i den afdeling kender til den overnaturlige verden)
222528Fre dec 19, 2014 2:54 am
Anna Rose A night at the hospitalt //Jaiden
Ingen nye indlæg

Havnen

Havnen er ikke ligefrem byens stolthed. Vandet er synligt forurenet, og den bliver mest brugt til containerskibe og lastbiler. Det er desuden også et populært sted for smuglere, da der normalt er mennesketomt om natten, og kun arbejdere om dagen.
462565Søn jun 14, 2015 1:55 am
Aia I've got informations for you - Jake
Ingen nye indlæg

Angel's Paradise

Angel's Paradise, dunkle lys og mange farver, er for nyligt blevet overtaget af den smukke Lust. Her skal man være over 18 år for og komme ind og se de mange skønne kvinder og mænd som arbejder fra kl. 1 om natten til kl. 5 om morgen på at opfylde ens mørkeste fantasier. Ingen kan vide hvad der kan ske til de mange fester der afholdes her, der først stopper når solen står op.
12519Tors jun 04, 2015 1:08 am
Scarlet Et tilfældigt møde? ~ Caroline
Aterswell (Slumkvarter) Empty
Dagens aktive emner
Dagens top 20 mest aktive medlemmer
Top 20 mest aktive medlemmer
Slet forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst