IndeksSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Islandia's verden er åben for alle.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIslandia's verden er åben for alle. Empty
IndlægEmne: Islandia's verden er åben for alle.   Islandia's verden er åben for alle. Icon_minitimeTors nov 15, 2012 12:17 am

Islandia's verden er åben for alle. When_t11

Islandia var en gang en smuk og magisk ø, en ø som alle kendte til og rejste også ofte der hen. Hvor de mørke og de lyse væsner levede blandt mennesker, og ikke behøvede at skjule sig. Øen blev hersket af King Anshel, en god og dygtig konge, som ønskede fred blandt alle væsner og mennesker. Han holde freden med en magisk bog, som kunne gøre de mest utrolige ting. Han fik alle væsner til at komme hen til øen ved at læse i bogen, byggede huse og butikker og endda holde vejret i ro. Han og hans kriger, vogtede over denne bog.. dag og nat.
De mange væsner og mennesker som boet på øen, kendte kun til rygter om denne magiske bog. King Anshel var fast besluttet på at denne bog, aldrig skulle se dagens lys og forblive på den plads ved hans trone.
Det var bare ikke alle som mente at denne konge herskede ordenligt, og et par mørke væsner rejste sig op fra stilheden. De besluttede sig for at få fingere i denne bog, og få sat Mørkens Herre på tronen. En egoistisk vampyr, som blot ønskede at ondskabet skulle overtage hele verden.
De angreb en nat slottet og fik også dræbt den kære konge og mange af hans kriger, men før de ser sig om er bogen forsvundet. Kongens højrehånd tog bogen med sig ind i landsbyen, for at redde verden så meget han nu kunne. Det siges at det sikreste sted han kunne finde, var i hænderne på hans egen kød og blod.
Det gik ikke engang nogle timer før han blev svundet, og senere halshugget foran hele byen. Øen begyndte langsomt at dø ud, mens kongen tog sine sidste vejrtrækninger. Slottet begyndte at falde fra hinanden, og til at sidst tronet og holderen til bogen stod tilbage.
Øen forsvandt den nat, som om den slet ikke havde fundet i verden. Alle væsner og mennesker måtte derefter leve i frygt, til den dag hvor godheden igen rejser sig og bogen bliver fundet.
__________________________________________________
Kom og hver med til at leve på denne fantastiske ø, og vælg side!
Hold med King Anshel Kriger eller Mørkens Kriger
Eller skam din egen klan, som vil have magten over øen.

Siden er helt ny og åbnede igår , så kom og hver nogle af de første der tilmelder sig.
Det vil være muligt at få forskellige jobs på siden, og være med til at bestemme hvad der vil ske.
http://islandia.danskforum.net/
Tilbage til toppen Go down
 
Islandia's verden er åben for alle.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Om siden :: Reklamer-
Gå til: