IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 little girl Natsu

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: little girl Natsu   Tors sep 06, 2012 9:08 am

Tid: Omkring 22 tiden
Vejr: Stjerneklart
Sted: Le Diamante
Omgivelser: En masse mennesker og væsner
Påklædning: http://www.ofdress.net/img/Sexy-Dresses-Sexy-Gowns-.jpg

Musikken var godt igang i Le Diamante, folk dansede og drak sig fulde så godt de nu kunne. Dette var et af de steder som Malisa havde blevet fortalt om, et af de steder hvor hun blev nød til at besøge. Hun kunne heller ikke komme der hen hurtigt nok, selv om det ikke var det første sted hvor hun var. Hun havde jo også alligevel masser af tid, så hvorfor ikke bare tage det stille og roligt? Hun havde gået hele vejen til Le Diamante denne aften, som hun bare glædet sig til at se.
Hun gik bare op af trapperne, til hun noget sin endestation. Hun gik bare målrettet mod baren, hvor hun satte sig ned på en af stolene. Hun kunne godt mærke alle de blikke på hende, som hun bare elskede "en blood martini" sagde hun til bartenderen, mens hun lag det ene ben hen over det andet.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Tors sep 06, 2012 5:04 pm

Påklædning: http://i47.tinypic.com/34o34o8.jpg

Natsu stoppede ude foran Le Diamante. Stedet var stort, flot og folkene der blev lukket ind så ud til at have rigeligt med penge. Hun smilede svagt, underholdene og så forskelligt fra The Bloody Moon hvor hun havde fået sine drinks fra de sidste par aftener.
Hun smilede svagt til dørmanden og blev lukket ind. Musikken spillede højt og fulde folk dansede.. *hm, den eneste forskel på her og downtown er at fyldebøtterne har penge.. når først alkoholen er i blodet, bliver mennesker ens* tænkte hun og rystede på hovedet.
Hun lod blikket glide rundt i lokalet, og lod mærke til at langt de flestes opmærksomhed (især mændenes) var fokuseret på noget oppe ved baren. Hun skulle ikke spekulere længe, da hun fik øje på en ung kvinde der fik hendes selvtillid til at hoppe et par trin ned. Hun havde jo et udseende der ville gøre en model misundelig!
Hun sukkede og satte sig tilrette i baren.. bestilte en Pina colada.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: little girl Natsu   Fre sep 07, 2012 10:28 pm

Det var utrolig hvor meget man kunne elske og hade, at der var nogle der stirrede på en. De fleste turde jo ikke engang at komme hen og snakke med hende, bange for at de ville blive afvist som et insekt. Det var nok også sådan hun så på de fleste, hvis ikke det var fordi de var som mere som mad for hende. Hun kunne nok bide alle i lokalet, slå dem alle sammen ihjel og gå tilfreds der fra. Hun var eftersøgt i flere byer og lande, for at havde slået alt for mange folk ihjel. Hun var jo bare en vampyr! en af dem som elskede at slå andre ihjel, og hvis det var at hun kunne sove.. så havde hun bestemt også sovet godt om natten.
Hendes blik gled hen mod en pige, som satte sig tæt på hende og fik hendes blik til at blive rettet mod hende "sikke en dejlig aften.. ikke?" sagde hun og fik kort tid efter sin drink "bare set den på min kæreste regning.. han er.. hmm.. der" sagde hun og pegede bare på en tilfældig fyr, før hun tog sin drink i hånden og drak lidt af den.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Søn sep 09, 2012 8:54 am

Natsu sukkede.. det ville være uhøfligt ikke at kigge på kvinden hvis de talte sammen.. og lige så uhøfligt helt at ignorere hende. Hun tog en tår af sin drink og vende så modvilligt blikket imod Melissa. Hendes skønhed var slående..
"Hrm, indtil videre har den ikke været dårlig nej” svarede hun og smilede svagt. ”Hvad er der du drikker? En Martini” gættede hun og så på drinken ”er den noget værd? Eller ville du foreslå man gik et andet sted hen næste gang man skulle nyde en god drink?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: little girl Natsu   Søn sep 09, 2012 9:26 am

Melissa så bare på hende med sit græsgrønne blik, som var så utroligt smukt og alligevel så koldt ud. Hun var en af dem som elskede aftener, de var så meget bedre end når solen kom frem. Selv da hun var menneske, brød hun sig ikke om solen og det som den gjorde. Den var varm og gjorde for det meste at man blev rød, mens natten var kølig og bare fantastisk "det er jo godt" sagde hun også selv om man kunne høre på hendes stemme, at hun ikke helt mente det overhovedet. Hun var ikke ofte den som hørte efter på folk, udover når det handlede om hendes arbejde. Hun så på den røde væske i sit glas, og nikkede langsomt i det "det er en blood martini" sagde hun og elskede bare farven af den, det var en utrolig smuk rød farve.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Søn sep 09, 2012 9:30 am

Natsu kiggede på kvinden.. som ikke så ud til at det hun sagde interesserede hende særligt meget. Normalt kom hun ikke særligt godt ud af det kvinder, men det var nok nærmere hendes egen fejl end dem hun talte med. Hun havde forsøgt, hele ideen om veninder lød da hyggelig når man så dem spise is i amerikanske pigefilm. Men når det kom til virkeligheden havde hun vidst aldrig delt en bøtte is med nogen..
”Det var ikke et særligt oplysende svar…” Natsu lod en let latter slippe ud ”men jeg tager dit nik som bevis nok.. måske prøver jeg sådan en når jeg er færdig” sagde hun og tog endnu en tår af sin egen drink.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: little girl Natsu   Søn sep 09, 2012 10:04 am

Man skulle nok være vampyr for at forstå hende, forstå hvordan hun virkelig var og hvorfor. Det var nok ikke mange der ville forstå hendes historie, selv om hun ikke havde planer om at fortælle det til nogen. Hun var en enspænder, og sådan havde hun altid været og ville nok altid "ja det burde du" sagde hun og vende sit blik mod hende igen, mens hun stadig havde sin drink i hånden, og havde ikke tænkt sig at give slip på den.. før det ikke var mere tilbage i den. "den smager bare fantastisk.." sagde hun og vende sit blik mod bartenderen "2 blood martini" sagde hun og slugte bare resten af sit glas, før hun satte den ned på baren igen "du skal få lov til at smage" sagde hun og havde ikke tænkt sig at lade nogen slippe afsted, uden at smage på noget som hun elskede også selv om hun elskede blod mere.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Søn sep 09, 2012 10:12 am

”Byder du mig på en drink?” kom det overrasket fra Natsu og hun så noget overrasket på Melissa. Hun var stadig i tvivl om hvor vidt kvinden kunne lide hende eller ej, men tingene begyndte da at tyde på hun ikke var direkte foragtet. Godt det samme, måske ville det lykkes hende at få en hyggelig samtale for en gangs skyld.
Hun lod blikket glide over Melissas hvide hud.. perfekte udseende.. tanken slog ned i hende. Vampyr? Hun rettede sig lidt op, var hun blevet udset som aftensmad?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: little girl Natsu   Man sep 10, 2012 2:58 am

Melissa rystede let på hovedet, da hun bestemt ikke havde tænkt sig at byde nogen på en drink "nej min kæreste gør" sagde hun og sende et charmerende smil til bartenderen, som stolede på at hun faktisk talte sandt. Selv om hun ikke i nærheden gjorde det, da hun bestemt ikke havde nogen kæreste og skulle heller ikke have det. Kort tid efter stod der to drink foran dem, og Melissa tog den ene i sin hånd og drak lidt af den "prøv og smag den" sagde hun og drak lidt mere af den.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Tirs sep 11, 2012 7:02 am

”Din kæreste gør?” sagde Natsu og smilede svagt ”sikke en gentleman.. du må huske at takke ham for mig” sagde hun og tog et sip af drinken. Den smagte godt, det måtte hun indrømme.. ”mh, lækkert” sagde hun og så på hende ”jeg elsker farven” hun lod blikket glide rundt i lokalet.. prøvede kort at få øje på fyren hun havde peget på før. Hun havde ikke lagt specielt mærke til det, og de fleste fyre der inde så på Melissa så det var heller ikke til at gætte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: little girl Natsu   Tirs sep 11, 2012 10:02 pm

Melissa gav et lille nik fra sig, også selv om hun ikke havde en kæreste. Hun fik bare en eller anden til at betale for hende, som hun alligevel ikke havde tænkt sig at snakke til "ja.. han vil jo give sin prinsesse alt" sagde hun og kunne ikke lade være med at ryste på hovedet, hun var ved at brække sig.. efter hun var blevet vampyr, så var kærlighed noget som ikke fandtes.
"ja ikke? .. det smager bare fantastisk" sagde hun og drak mere af sit glas "mit navn er Melissa" sagde hun mens hun holde sit glas i hånden.
Tilbage til toppen Go down
Natsu

avatar

Race : Menneske
Bosted : Downtown
Offgame Alder : 24
Tilmeldings dato : 24/03/12
Antal indlæg : 4811

IndlægEmne: Re: little girl Natsu   Ons sep 12, 2012 6:16 am

”Det kunne jeg godt forestille mig.. han må føle sig lidt truet med alle mændene der kigger efter dig her inde” sagde hun og trak på smilebåndet, tog endnu en tår af sin drink. Hun var ikke selv sikker på hun nogensinde ville kunne date en fyr der kaldte hende prinsesse.. ”mit navn er Natsu” svarede hun og så nysgerrigt på Melissa ”hvem af dem er det?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: little girl Natsu   

Tilbage til toppen Go down
 
little girl Natsu
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell :: Joseph's-
Gå til: