IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 A night of fun (Millicent)

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: A night of fun (Millicent)   Fre jul 20, 2012 10:44 am

Tid
00.30
Sted
Le Diamnte
Omgivelser
Masser mennesker, der godt gang festen som altid plus en del er godt beruset efterhånden
Vejer
Skyfri nat
(Private)

Himlen var fri for skyer og den var smuk som altid, månen var frem og den kastede sit smukke hvide lys ned over verden som var indhyllet i mørke. I sandhed en smuk nat for sige det lige ud i sær når man var blodsuger der var ude for at jage, det var grund til at han var komme ind på Le Diamnte. Normalt var sådan steder ikke lige hans kop te men i aften var han nød til for han var træt af blod der havde eftersmag af stoffer og sådan ting, han ville have rent blod eller så rent som det nu kunne blive.
Alkohol var da beder end stoffer for stoffer gjord vampyrer høje når de drak den type og han ville heller var beruset end høj, han var klædt i et hvidt jakkesæt mens håret var ild rød og hans hud bleg som et spøgelse. Han var i sandhed et væsen af skønhed i forhold til mange af dem som der kom og man bemærke det let fordi folk selv kiggede efter ham når han gik forbi dem, han gemt sig dog af vejen ved et tomt bord i et hjørne hvor der ikke kom alt for mange hen som ville prøve og køre en nogle lunde normal samtale..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Fre jul 20, 2012 11:02 am

Endnu en arbejdsdag lå for pigens fødder.
Den første af slagsen, efter Alias havde forfremmet hende fra rengørings alf, til servatrise.
Hun var lidt usikker på påklædningen, der var vist nok ikke bestilt noget til hende endnu, så helt undtaelsesvis havde hun beholdt sit private tøj på, en sko med høj hæl og en sort tætsiddende kjole.Om sig havde hun bundet det hvide forklæde , hvor små mønter til at give tilbage med og bestillingsblokken let kunne placeret.Hendes lange tykke hår, sad højt i en hestehale.
Alias glimrede ved sit fravær denne aften, så Millicent var rimelig afslappet.
Det var tid til at inspiserer rummet, og se om nogen manglede noget?
Med en gang der kunnemhøre en catwalk til, hvad den jo sørme også gjore, satte hun kursen over mod en ny gæst , der havde fundet en ledig plads.
Ikke lade kunderne vente, mindede hun sig selv om.
Hun så på ham....unikt udseende, helt sikkert ikke menneske! Hans aura sagde vampyr.Mon hun havde ret?
Millicent sendte ham et varmt smil og spurgte imødekommende " God aften hr. Kan jeg tage imod en bestilling?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Fre jul 20, 2012 11:17 am

En kvinde kom hen i mod ham og han forhold sig stille til hun var kommet tæt nok på, en setvarrise.
Cicero havde set en del af dem og hun snakke kort til ham, han overvejet hendes tilbud og lidt alkohol ville vel ikke skade før han fandt sig et offer. Det var mere tanken om at skulle drikke et glas et eller anden før blod, han måttet tvingen sig til og få det ned "hmm en takila sun rise" sagde han roligt mens han kiggede på hende. En køn kvinde det var han hurtige enig med sig selv om selv om hun var noget ung i forhold til ham selv, det betød ikke så meget han hvade været sammen med for mange gennem tiden og der sikker nogle som kun havde været under 18 før i tiden. Han havde ikke ligefrem lyst til og tænke over det mens han var der i tanken og han slap bare emnet i ham selv mens han lavede et roligt smil til hende, hun kunne måske blive hans natmad?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Fre jul 20, 2012 11:28 am

Millicent var som regel god til at få folk til at føle sig godt tilpas.
Hun havde en sjov blandning af tillid,humor og så var hun hurtig i replikken og kunne ofte lokke et smil frem på folks læber.
Hun nikkede til fyren, hvis alder hun havde store problemer med at bedømme, men han virkede dog noget ældre end hun selv.
" Så gerne....glimrende valg" komplimenterede hun og forlod ham hurtig for at hent hams bestilling.
Efter 5-6 minutter ,vendte hun tilbage og stte drinken foran ham.Den strålede med diverne paraplyer og nips i og lignedeni sig selv..en hel lille fest.
" here you go... Det bliver lige 65" oplyste hun og lod sine øjne hvile på ham.
" Hvis det bliver kedeligtbat sidde alene, er du velkommen oppe i baren...bare så du ved det" inviterede hun.Ikke fordi hun hang ud der, hun havde jo sit job at passe....men det var et let sted at falde i snak, hvis man ønskede det med nogen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Lør jul 21, 2012 5:24 am

Cicero var i hans egen tanker mens hun var oppe for at lave hans drink, hun komme tilbage igen efter fem minutter og han kiggede på de mange paraplyer og ting som var komme oven på drinken "øjeblik" sagde han roligt mens han gik i lommen efter hans pung. Han rod lidt rundt efter nogle normal sædler for han havde altid kun med til store beløber, han fandet en der nogle passet til prisen "værsgo" sagde han roligt mens han rakkede sædlen frem i mod hende "jeg kommer nok der op om lidt for der ikke meget at lavet her alene" sagde han roligt mens han kiggede på hende med det samme rolig smil som før, han tog det halv store glas op og han tog en lang tår af det, smagen var en smule klam når han ikke havde blod i kropen og det smagt mest som aske og ikke anden. Han holdt et ansigt udtryk tilbage mens han kom op og stå "må jeg spøger om et navn miss?" sagde han roligt mens han kiggede på hende og hun var en køn kvinde det kun han kun være enig med sig selv om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Lør jul 21, 2012 5:42 am

Hun rakte ud og modtog pengene,der straks blev stoppet i forklædets lomme og nogle etur mønter fundet frem og lagt på hans bord.

" Det er jo lidt forskelligt hvad i ønsker...altsår kunderne" skyndte hun sig at tilføje, så han ikke troede hun hentydede til at han var vampyr. Der kom mange væsner på klubben her, men ikke alle var lige tydeligt.Dæmoner havde hun stadig vanskeligt ved at spotte på auraen, fordi den eneste hun kendte- William- åbenbart var meget anderledes....hans aura lignede ....elektrochock, eller noget.Hun smilede ved tanken.
" Nogle af jer kunder vil bare have lidt privat fred...og andre heller selvskab, ik?"
Millicent lagde an til at gå videre og betjene det næste bord, da han ønskede at vide hendes navn.
Normalt stod det på hendes navneskilt, men i dag var hun iklædt civilt tøj- med undtagelse af forklædet.Thank God at Alias ikke var her, det var ikke sikkert han ville approve!
" Millicent....det er mit navn.....og dit?" spurgte uun høfligt....og hvis hun fik det ville hun give ham hånden og sige det var hyggeligt at møde ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Lør jul 21, 2012 7:16 am

"jeg finder nu pris i lidt selskab" sagde Cicero kort mens han kiggede op på hende og han fanget lige hendes navn "mit navn er Cicero" sagde han roligt mens han lag små pengen tilbage ned i lommen, han tog glasset i den ene hånd og han fandt sig en vej op til baren.
Han var altid frisk på og snakke med mennesker og andre væsner som der nu var rundt om ham selv om mange af dem var dæmoner og vampyrer, hvad pokker han havde ingen problemer med dæmoner og hans egen racer var der heller ikke det store ved, nej der var enligt ikke noget som helt galt med den her aften.
Han fandet sig en ledig stol og han sad bare roligt for ham selv mens han kiggede på de mange væsner som danset, det var nu ikke ham og danse eller han var til den fin form for danse men ellers ikke. Nej han ville heller sidde over og se på dem der kunne danse mere moderne end ham selv, han trak vejet langsomt mens han lyttede til det par som stod ved siden af ham de snakke om et eller anden underligt emne som han ikke helt forstod fordi de var ret så fulde i forvejen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 6:34 am

" nej...jeg siger dig at vanpyr bid er som sex....fantastisk sex" fastholdte den ene af de de to mænd, der havde plads ved siden af Cicero.De var en anelse højlydte nu, da alkoholen helt klart havde fået et godt greb i de to herre.
" oh yeah Danny, og deet ved du så lige fordi at du er fang banger eller??" kluk lo den anden mand og forsatte muntert" Måske skulle vi finde en lille dame- eller mand der kan spidde dig....med deres bisser"

Millicent havde holdt øje med Cicero der nu sad, ved siden af de to larmende mennesker.
Dette var en bar med ..stil.Nogen burde gøre noget ved de to mænd.
Hun var stadig ikke værtinde eller Alias højre hånd, hun var servatrise...men....
Hun sukkede og bevægede sig over mod de to herre.
" Undskyld...jeg tænkte at hvis jeg nu gav en omgang på husets regning, kunne jeg så overtale jer til at dæmpe jer og holde dén slags tale for jer selv?" spurgte hun så høfligt som det lod sig gøre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 8:24 am

Cicero kom til og fange de to mændens sametal om vampyrer bid, den ene side var sand nok og mange mennesker fandt det tit beder end sex.
Men der var os den anden og det var at man blive tit blive afhængelig af vampyr bid og derfor kendt man heller ikke sin egen grænse for hvornår det var at man skulle stoppe igen, Cicero havde mødt en del mennesker som gerne ville have et bid eller to og måske lidt flere men de var ikke den type mennesker han slog ihjel.
Nej han fandet ikke morskab i og dræbe dem som hvis det var et offer han blot mødt på gaden om natten, han trak vejet langsomt mens han overvejet om han skulle blande sig i samtalen for han havde jo selv en del viden på emnet selv om det ikke altid var en god ide og dele ud..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 8:39 am

Danny og hans ven stoppede brat deres samtale og så nu begge på Millicent.
" Hey little miss.... Kan du fortælle os om vampyr bid er ligeså godt som sex?" spurgte Danny frækt og kiggede med et temmeligt uanstændigt blik på hende.
Millicent havde allermest lyst til at knalde ham en på siden af hovedet, fordi det burde være ulovligt eller udløse slag at være så dum, men da hun var på arbejde og dermed en repræsentant for klubben , måtte hun nøjes med at kigge helt neutralt på dem og svare " desværre...det er ikke noget jeg før mig i"
Det var sandt nok faktisk...kun en gang havde Alias drukket af hende , og han havde slet ikke bidt...men brugt en kniv...han havde også presset hende til at drikke hans blod, bokstaveligt, ellers ville hun havde været kvalt.Så hun kendte intet til bid...og ønskede det heller ikke.
Men..hun havde da hørt at det kunne være lækkert, men kun hvis man selv ønskede det.Og det gjore hun ikke! Det hun ønskede var at få Alias ud af sine tanker, og hun bildte sig ind at hans blod var ene årsag til han opholdte sig der.
Fyrene grinede og begyndte at råbe op omkring vampyrer og sex og om nogen havde lyst?
Millicent rystede på hovedet, og signalerede til dørmanden Mike, om at komme og eskorterer de to mænd ud, da de ikke havde forstået hendes diskrete hentydning, desværre.

Hun sendte Cicero er undskyldende blik " Der plejer at være rimeligt stille her" sagde hun mildt, hvilke måske ikke var heeelt sandt.der var ofte....drama.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 8:49 am

"den type.... Drama..." sagde Cicero kort mens han kiggede på hende efter de to mænd var blev ført mod døren "Men nu vel det kan ske over alt nu om dage" sagde han kort efter mens han kiggede på hende og hans smile kom tilbage igen, han drak en smule mere før det kom for meget bag på ham og han fik det næste helt dårligt for et øjeblik selvom han stadig holdt et pokeface.
Slut med og drikke før han havde fået blod, det var han enig med sig selv om fra nu af og han bed sig kort i læben mens hans mave bed sammen af alkoholen han lige havde fået, hvorfor skulle det altid være sådan i sær lige i aften? Han kunne mærke hvordan mere farve kom frem sammen med trøsten efter blod, for pokker da os han havde brug for et offer og hurtigst muligt selv om det nok ikke var bedst ide pt..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 8:57 am

Millicent så på ham og gav et lille sammentyggende nik " yeah...drama" konkluderede hun og ville egnelig til at forsætte, men hendes intuition sagde hende at der var et eller andet galt med Cicero.
Bekymret lagde hun en hånd på hans skulder og forsøgte at skabe øjne kontakt" Hey...er du elt okay?" ville hun gerne vide.Hun signalerede til Miles bag ved baren, at han skulle bringe et glas vand, som kort tid efter blev stillet foran Cicero.
"drik" kommanderede hun stille og bekymringen forlod ikke hendes ansigt.Måske skulle han bare hjem i seng, og få en nats nats søvn? * men han er ikke menneskelig* hviskede den indre stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 9:02 am

"jeg klar mig" sagde han kort selv om han godt var klar over at det var en lille løn han lige havde lavet, han tog glasset men hans krop sagde bare nej til og få det ned.
Tvang var ord inden i ham og han var nød til det så han prøvet selv om det bare ville gør skaden mere slem end den var i forvejen, han drak det halve glas før han mave igen sagde 'jeg hader dig som helved og give mig så lidt blod! Han sukkede uden den store lyd mens han kiggede væk for et øjeblik "jeg tror bare jeg har brug for lidt luft" sagde han kort men han lod dog være med og se på hende..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 9:25 am

Ja...hun var da millioner af lysår fra at ære overbevist om at han klarede sig.Han lignede en der var rigtig sløj.
Vandet forsvandt dog, og glasset var nu kun halvt fyldt, men han så ikke spor bedre ud.
" Hey...kom med her!" forsøgte hun.Hun ville lede Cisero ud i den store gårdhave, hvor hun langsomt ville få ham til at drikke vande og siden hen kaffen de lavede.
Hun tog ham under armen og fulgte ham derud, med mindre han protosterede meget undervejs.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 9:33 am

Gud fanden til den trøst inden i mellem.
Den havde det nu med og være et problem ind i mellem og det hjalp ham ikke ligefrem at han var sammen med et menneske, han holdt stadig blikket ned imod jorden mens de gik udenfor og han prøve og hold et par klarer tanker om hvad han nu skulle gøre når de kom udenfor.
Ville det overhoved være lovligt og krave blod fra en dødelig sådan uden videre? Cicero havde ingen ide om det og han var heller ikke sikker på om han nogle siden ville finde ud af det, han trak vejret kort og langsomt mens de og natteluften gjord ikke særligt meget for ham mens han stod der..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Man jul 23, 2012 7:17 pm

Bekymringen lå som perler på en snor...og virkede uendelig.
Vandet havde ikke hjulpet og luften havde vist heller ikke nogen større indvirkning på ham.
Millicent fik trukketvham hen til nogle af baggårdens træbænke, og puffede ham ned og sidde.
Hun satte sig pånhug foran ham, og ville gerne have øjen kontakt.
" Cicero... Er der nogen jeg kan ringe til som kan hente dig og følge dig hjem.Du virker faktisk meget dårlig?"
Hun var så helt ualmindelig god til at fortrænge det overnaturlige.Sikkert af flere årsager.Hun var stadig nervøs for alle de eksistenser som hun mødte.
Det var stadig meget nyt og en stor mundfuld at synke.så for ikke at blive skyllet væk af angst, måtte hun skubbe det lidt fra sig...og tage det ind i bitte små bidder.
Selv om hun vidste at han var vampyr, havde tanken om blod end ikke strejfet hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tors aug 02, 2012 2:01 am

Cicero lavede et kort ryst på hoved, der havde sådan set ikke været nogle i hans live i over 200 år så han var alene om tingen.
Han havde ikke lige den store lyst til og se hende i øjne og han prøvet stadig og ungå det så meget som han nu kunne men han måttet vel bare give efter for hans nature selvom han hade din side at ham selv, hans glamour var ved og forsvinde og det var os normal for en vampyr som var trøst efter blod dog gjord det at hans så mere ud som et normalt menneske end som det væsen han i sandhed var.
Han sukkede uden en lyd og han lukket bare ned for hans følelser for det var beder og være et umenneskelig væsen når han havde brug for blod, han kiggede endelig på hende og et halv sær syn mødt hende, hans ansigt var en blanding af et pokeface og et sindsygt smile før han brugt hans styrke til og skub hende ned i mod det kolde fortov, han sat sig halv overpå hende og og han sagde ikke en lyd før hans ansigt var helt tæt på hendes før han bed ned i siden på hendes hals.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tors aug 02, 2012 2:26 am

Hendes omsorg for ham var ikke falsk.Hun overvejede faktisk at gå så lang, som at involverer Stephen.At ringe til ham...og spørge om han ikke nok ville komme forbi, og hjælpe med at få Cicero hjem.Hun kunne ikke gøre det selv...ikke noget kørekort,ingen bil...og Alias der ville flippe ud, hvis hun endnu engang forlod sit job med en fyr.
Men så blev hun godt nok...bleg.Al blod synes at forsvinde et kort øjeblik.Hans ansigt?
Hva helvede skete der lige?! Hun fik et glimt f hans aura....den vsr kulsort...meget ildevarslende.
Omtumlet blev hun væltet omkuld...og kunne ikke nå at skrige..desuden holdte angsten hendes råb om hjælp fast i stramme lænker i hendes hals....så da hans mund og tænder nærmede sig hendes hals, begyndte hun at slå og sparke med sine arme og ben....som en fisk dernspræller i fangerens net...og netop da, gennemborede hans tænder hendes lyse sarte hud på den ellers så urørte hals.
Millicents øjne blev øjblikkelig oversvømmet af tåre og hendes læber var åbne da hun med et tomt blik kiggede op på natte himlen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 1:47 am

//nogle gange tænker jeg om et vampyr bid er beder end sex xD//


Cicero sagde ikke en lyd, hvad behov var der os for det når han havde munden fuld af blod, at snakke var ikke en mulighed lige i øjeblikket. Han gave sig tid til og nyde smagen af blod, alle mennesker havde hver sin smag selv om mange af dem var den samme kedelige smag for de alle sammen indtog alkohol og smøger men det så Cicero dog bort fra i aften.
Cicero havde aldrig været en grådig vampyr for han havde dog en lille respekt for nogle mennesker men det var ikke alle og hun, ja han var ikke sikker på det men hun ville være en af dem som kunne gå her fra uden af lide for stor skade..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 1:56 am

//Sikke uartige tanker Smile For offeret er jeg ret sikker på det kun gælder hvis de selv ønsker bidet Wink //

Det var anderledes end hun huskede med Alias.
Alias havde heller ikke bidt hende, men brugte en kniv - men det var nu ikke det.Cicero var mere brutal og virkede ligeglad med hende.Alias havde være mere * nærgående* hviskede en stemme i hendes hoved, som hun puffede væk, nej..han havde været mere øm mod hende, mere hensynsfuld. Hun kunne mærke hvordan kraften blev suget ud af hende, viljen og energien blev drænet og små klynk rullede over hendes læber.
Millicent havde fået armene omkring nakken, sikker for at prøve noget modstand, men hun kunne ikke huske det længere.Nu hvilede de blot på ham.Han skulle stoppe, hvis ikke hendes øjne om lidt skulle lukke i, i en besvimet tilstand.
Nu kunne hun kun bede til at nogen kom forbi og kunne hjælpe- eller vampyren her selv kunne bremse op.Det begyndte at flimre for hendes øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 2:13 am

//sorry har en pervers hjerne ind i mellem xD og sikkert nok//


Cicero stoppede selv om den gammel rus kom en smule ind over ham så var han jo nød til det, han havde ikke brug for flere menneskeliv lige for tiden og han var jo os gammel nok til og kunne leve på meget lidt blod selv om han nu tit nød og drikke mennesker tomme for livet selv, blod var sjælen anden mønt og sådan havde det altid været.
Han kom til sig selv og han kunne helt husk så meget af hvad der lige var sket for det var rovdyret ind i ham som havde fået lov til og lege og ikke ham selv, han kiggede ned på hende og han husket nu hvad der var sket. Det var ligefør han slog så sig for det som han lige havde gjort dog hold selv styrken ham tilbage "er du okay?" hans stemme lod ro i forhold til hvad der lige var sket..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 2:25 am

Hun kunne mærke tænderne der blev trukket ud og hun lukkede sine øjne og bad en stille bøn om det ikke var slut, altsår hendes liv.
Hun var faktisk chokeret for hun havde været helt uforberedt på dette.Hendes tanker havde kun kredset om hvordan hun skulle hjælpe denne unge fyr og hun havde været blind og forsvarsløs over for det der skete.
Hun var helt bleg, og havde med garanti mistet al for meget blod, til det var okay- dog ikke så meget så hun ikke ville overleve..
Var hun okay? Ville han vide.Hvad fanden skulle hun svare til det.
Hendes hænder gled ned af hans skuldre, og den ene lagde sig på hendes bryst imens den anden beskyttende over de to sår hendes hals nu havde. " Det gør du aldrig mere, forstået....så får jeg hele byen til jagte dig ned og...og..." forsøgte hun at lyde truende.
Hun anede ikke hvordan hun overhovedet kunne finde på at true ham nu, hendes liv lå i hams hænder og hun vidste det, men...var det fair? Nej..vel?! Alias....Alias ville ikke finde sig i at nogen gjore det ved hende , i hans bar....eller ville han?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 2:48 am

Cicero rullede kort med øjne "jeg tror næppe at alle vil være med på den men bare rolig jeg skal nok prøve og lad vær en anden gang" sagde Cicero kort mens han kiggede på hende med roligt blik, han flyttede sig selv væk fra hende med en hurtig fart, en lille skam var over ham men ikke mere end det for han var jo en dræber og derfor hørt ordet skam normalt ikke til ham i hverdagen..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 2:52 am

Hun skyndte sig at komme op og sidde på jorden, og måtte konstaterer at det hele drejede omkring.Hun ville umuligt kunne rejse sig lige nu.Måske om fem minutter.
" nej...ikke hele byen...hvis du har noget familie, er de sikkert undtaget" mumlede hun og kneb øjnene sammen for at fokuserer bedre på ham." Var det dét der var galt ..hele tiden...at du manglede blod?" spurgte hun og så på sin hånd, der havde friske blodspor...så sårene var ikke lukket endnu, hvorfor? Da Alias havde drukket, lukkede de med det samme...hvorfor gjore de ikke det nu?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   Tirs aug 14, 2012 3:08 am

"lidt det og andre små ting men det mere personligt..." sagde Cicero kort mens han kiggede på hende "jeg har mange små problemer som prøver og gøre en ende på mig her for tiden" sagde han kort mens han lod en hånd far gennem det sort røde hår, en del ting havde været lidt i mod ham her for tiden. Arbejde, de små vampyrer som han tog sig at ind mellem og en masse jæger som ønsket ham dø, var sådan set en del af hverdagen efterhånden selv om han ikke selv var helt klar over det ind i mellem..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A night of fun (Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
A night of fun (Millicent)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Aterswell :: Joseph's-
Gå til: