IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Running time - Dylan

Go down 
Gå til side : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
ForfatterBesked
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 10:09 am

Dylan kom ikke så sent hjem den dag, faktisk forholdsvis tideligt hvilket var meget rart for han orkede vitterligt ikke bare at gå i seng. Det føltedes som om man knoklede fra morgen til aften, og det var ikke engang løgn. Men hey, det var et godt job, Dylan kunne virkelig godt lide det, der var hele tiden noget at lave, og han havde ikke tid til at stå og synke ned i sine egne tanker. Nope. Han kom dog alligevel hjem.. og der var ikke nogen hjemme.. right. Den første tanke var panik. Tænk hvis Chad var der? Og Toby ikke var der...Hvis Matthew ikke var der? Han var nær gået igen, da han mindede sig selv om at han skulle trække vejret. Ro på. Han låste hoveddøren istedet, og gik indenfor.. drak noget vand, gik lidt rundt for sig selv.. endte med at finde sig selv uden for Matthews værelse hvor han stod og stirrede. "Well this is weird.." mumlede han så til sig selv, og drak resten af sit vand og tog et bad og noget rent tøj på. Så vaskede han noget tøj, for det trængte de vidst alle sammen til at dømme efter størrelsen på vasketøjskurven. Og så støvsugede han... og støvede af, og så faldt han i søvn på sofaen mens noget dårligt tv kørte i baggrunden på Tobys computer. Yep, he'd learned that code loooong ago. Så han kunne altså slappe af... det beroligede ham, selv mens han sov. Han ville helst ikke være et af de der voldtægtsofre der aldrig kunne tage det roligt, eller have sex efter at være blevet udsat for det ufrivillige af slagsen. Men han lod sig alligevel tage den med ro.. der var ingen grund til at gå ud og teste om han var helt fin endnu. He just needed a little ease. And he found it.. right here. Og så den morgen.. som han havde prøvet at holde op med at tænke på hele dagen. For han lagde ting i det, der bestemt ikke var der. Nej. Worst part of living with werewolves... they could smell if you'd been jerking off.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 10:23 am

Et par dage sener var Matthew begyndt at blive anspændt, han vidste ikke hvad det var der gjorde ham så.. rastløs.. men det føltes bar.. virkelig.. slemt. Han havde taget fri fra arbejde, og han havde rådet Dylan til det samme.. Toby var taget hjem til Caspar.. som var en af Matthews venner, Toby havde været så nervøs at Matthew var blevet nød til at køre ham derhen og gå med ind og sidde og snakke med dem.. og da de selv var faldet lidt i snak havde han sneget sig ud.. det var heat week.. og Matthew var alene hjemme. Han plejede altid at være sammen med Kira, men de havde ikke snakket sammen i noget tid, og han var begyndt at bliev bekymret for at hun havde fundet en anden.. for så var han virkelig på den.. en hel uge uden en partner.. det var bare.. nej.. så ville han næsten heller bankes halvt ihjel. Det værste var dog at han ikke vidste hvor han skulle gøre af Dylan, han blev nød til at gøre et eller andet.. inden at en af dem blev rastløse og begyndte at kneppe alt muligt.. og ødelægge huset.. for nej.. han havde virkelig ikke tænkt sig at gøre det med Dylan.. men hvis de var spærret inde i huset sammen.. hele ugen.. og der ikke var andre.. altså Dylan havde en puls.. shit.. og han ville bare ikke give ham sådan en oplevelse som med Chad.. han ville ikke.. og derfor blev han nød til at finde på et eller andet.. argh tænk nu! Han sukkede dramatisk og tændte for musikken, han var faldet lidt i staver foran pejsen.. måske var han faldet lidt i søvn.. okay han.. han måtte håndtere Dylan imorgen.. det startede ved ikke allerede imorgen.. nej.. desuden var det slet ikke så slemt den første dag.. var der? Nej han kunne da godt.. bare.. ja.. nej.. mhmm.. han lukkede øjnene.. måske skulle han bare have en lille lur.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 10:47 am

Dylan havde været ude da det havde ramt ham. Som et lyn fra en klar himmel. Han havde stået og set på en t-shirt, og boom i næste øjeblik havde han været haunched over, clutching the fabric between his fingers. Shit. Han havde været klar på heat week. Så klar som han kunne blive, han havde ovenikøbet lejet et loftsrum, som han havde gået og gjort klar med forsyninger. Det ville blive slemt. Det var altid slemt alene. Men han kunne ikke se sig selv med nogen, for han kendte jo ingen, og intet menneske ville bryde sig om at blive kastet ind sammen med en varulv i heat. Nej. He was going to do this on his own.
Og nu ramte det, headstruck to dage før han havde forventet det. Midt imellem alle mulige mennesker. Fuck, he needed to get out. Home.. To the attic.. what was the closest? Det var helt sikkert hjem til Matthew og Toby. Oh god. He hoped no one was home. Han forsøgte at stavre sig vej ud af virvaret af mennesker, og det lykkedes ham egentlig meget godt. Han fik fat i en taxa og måtte tage sele på, og holde fast i den anden sele, mens han messede i sit hoved. Det var ikke så slemt endnu. Men det ville blive værre hurtigt. Han betalte chaufføren og nærmest løb op til hoveddøren som han flåede op og smækkede i bag sig.
Det var dog ikke meget bedre. Tusind lugte, hvor mindst femtentusinde af dem tændte ham. "Nejnejnej.." hviskede han hektisk, og kom på benene. Okay.. hvad havde han brug for? Nøgler. Nøgler til loftet, og så var han ude derfra. Han gik op af trapperne, lidt usikkert og hen til Matthews værelse, hvor han havde sovet de fleste nætter, og derfor havde sine ting. Hans åndedræt var umådelig tungt.. og langsommeligt, og hele hans krop føltedes som om den vibrerede. Alt føltedes, lugtede og så ud som sex. "Shit fuck shit.." hviskede han for sig selv, og gik ind på værelset. Og så gik han i knæ ved Matthews seng. Overrumplet af duften af ham, alpha hormoner, alting.. "ååh.. nej" pev han, og rodede lidt rundt før han fandt en kuglepen og et papir og skriblede hurtigt, og samlede sin nøgle op til lejligheden og kæmpede sig over til døren. Han lagde sedlen og nøglen uden for døren, Matthew kunne idet mindste bruge det der loftsrum, Dylan wasn't going anywhere, medmindre der var nogen der kunne bære ham ud derfra uden at blive påvirket. Men det ville han ikke byde dem. Han lukkede døren og sad op af den et par minutter, så trak han sin trøje af...åh..så.. varmt...
Det stoppede ikke der. Hans bukser, alt tøjetog så kravlede han op i sengen og satte sig med ryggen til døren og forsøgte at trække vejret, overkomme sine instinkter.. men det var nemmere sagt end gjort. He was hard, and his body was getting heavier.. shitshitshit.

Matthew! Or Toby, whoever is reading this note. I'm in here, and I'm in heat. Way to early. Which is shit! I had a plan. But anyways. Don't come in here. I locked the door, and I'll probably seek to stay in the bathroom for the next couple of days. I'm sorry, I put a key with this, it's an attic at Skittle Street 23 downtown, it has everything. And lube. Okay, my brain is melting. Use it if you need a place to go, with or without a partner.

- Dylan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 10:58 am

Matthew vågnede til lyden af en masse larm og klynk og lyde og trampen, han satte sig lidt søvnigt op i sofaen, der var stadig ild i pejsen og musikken kørte fra pladeafspilleren. Han vendte sig ansigt mod larmen, men han kunne dufte det før han kunne se det.. han rejste sig og vaklede hen til sit værelse og kiggede lidt på den lukkede dør, han lukkede næsten aldrig døren.. han kunne ikke huske han havde lukket døren, han tog i håndtaget men der var låst.. og han kunne sagtens høre Dylan.. han var derinde.. ihh "Dylan what the.." begyndte han og så så den der seddel og bukkede sig ned og læste, han kunne ikke lade være med at grine stille for sig selv.. cute.. men stadig, det var hans værelse! Kunne han ikke have taget Tobys ihh! "Hey, you cant just stay in there!" råbte han gennem døren, "Thats my room!" råbte han, og rystede let.. han var også på vej i heat, han blev påvirket når andre var det tæt på ham.. meget hurtigt.. og han måtte bide tænderne sammen og holde det nede.. ikke at han sagde han kunne kontrollere det, for det kunne han virkelig ikke.. men han havde været igennem en del omgang heat.. og.. han kunne ligge låg på det.. en smule.. nogen gange.. lidt.. okay.. ikke så meget men lidt! Han rykkede i hådntaget igen.. argh! "Hey.. you can stay in Tobys room.. i need my room.. I.. argh.. you cant just.. jerk off in there! Ihh Dylan.. open the door!" råbte han irriteret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:10 am

"Are you insane!" råbte han tilbage.. gennem den tåge der var hans hjerne. Han kunne ikke sige det højt. Han kunne ikke ytre hvad der ville ske hvis han åbnede døren. Han lod sit hoved falde ned i dynen foran ham og tog en dyb indånding og kunne mærke sine pupiller udvide sig. Åh.. Hans krop var så tynget af heat at han knap nok kunne sætte sig op igen. Det føltedes som at bevæge sig i tjære.. langsomt.. alting dunkede som om hele hans krop havde fået tildelt et hjerte, alle lemmer.. Han vidste jo godt han ikke kunne åbne den dør.. han vidste det jo godt "Don't make me do that..." klynkede han stille, og bed sine tænder lidt sammen.Eftersom Matthew blev ved, og Dylans hjerne ikke helt var havregrød, men kun halvfems procent.. og det var muligvis også derfor han gjorde det - så gled han usammenhængende ned fra sengen hev sit tøj til sig og kravlede hen til døren og satte sig op af den og trak vejret tungt "OKay!" råbte han, mest for at overdøve sig selv. "I'm going to count to three..." sagde han "And then I unlock the door..." forklarede han langsomt og sank tungt. "This is what we do.. you run in here, and I run out there... you hear me? No stopping. Slam the door and don't look back...alright?" gispede han. This was a horrible plan. Men de kunne ikke bare gå forbi hinanden. De måtte gøre det sådan.. og muligvis, hvis Matthew havde bedre overskud måtte han få Dylan ud derfra for han var ret sikker på han ikke kunne løbe nogen steder. Men han ville da idet mindste prøve. "Okay.." hviskede han til sig selv "ONE!" råbte han og løftede sin hånd. "TWO." sagde han og lagde sine fingre på nøglen og tøvede. "THREE!" sagde han og drejede den, og hev den til sig. Duften af Matthew, fornemmelsen af en puls i lokalet andet end hans slog ham nærmest helt ud af fatning.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:27 am

Matthew himlede lidt med øjnene og rystede på hovedet, først bagefter kom han i tanke om at det kunne Dylan nok ikke se "Nej.. jeg mener bare.. at jeg synes det er lidt taveligt at du har taget mit værelse" grinede han og rystede lidt på hovedet af sig selv.. forhelved, "Okay Toby kommer ikke hjem før efter heat, så du kan godt være på hans værelse.. så kan jeg få mit eget værelse okay.. og så finder jeg på et eller andet.." sagde han selv om han ikke havde nogen ide om hvad han skulle inde på.. shit altså. "You can do it" sagde han munteret, ellers skulle han nok bære ham ind på Tobys værelse og låse ham inde.. yearh. "Okay.." grinede han og smilede lidt imens han ventede på Dylan ville komme ud, så de kunne få byttet rundt på det hele. Han kiggede lidt på Dylan og smilede hemmelighedsfuldt til ham, inden han bøjede sig ned og samlede ham op og bar ham hen imod Tobys værelse, da Dylan besluttede sig for at gramse lidt på hans røv, efter som hans hang med god usigt.. "Omg.. thats my ass.." grinede han, han kunne ikke helt tage det seriøst.. åhh.. gud.. men på en eller anden måde kunne han heller ikke rigtig.. kontrollere det.. og ja.. han blev måske tændt.. hvilket irriteret ham.. og han var ved at nå et punkt hvor han snart ikke kunne.. holde det ud mere.. og han vidste ikke hvordan man gjorde.. med sådan noget.. som Dylan.. og han ville heller ikke bare.. kneppe ham.. fordi det ville blive så.. sindssygt akavet når den her uge var omme.. nejnejnej! Han bar ham ind på Tobys værelse og slap ham fri, han prøvede at vende sig om mod døren, "Im going now.." sagde han da Dylan overfadt ham bag fra, og han var sådan lidt.. shit.. agtig.. og han kunne ligesom ikke rigtig.. sige nej.. åh gud! "Okay stop.. stop stop stop" gispede han og prøvede at hive sit tøj til sig.. som Dylan hev i.. "We are not going to have sex.. I cant.. im not.." forsøgte han og vendte sig mod Dylan for at skubbe ham væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:41 am

Dylan dinglede lidt ustyrligt rundt. Fuck this... yeah.. that was a pretty good idea... NO! Jees fucking... yeah. NO. Okay så, der var Matthew "Hnngh st-p.. not.. look, no." mumlede han usammenhængende. Yeah, hjerne og havregrød, did I mention? "Get.. in.. I'm, in.. over.. over there.." mumlede han usammenhængende og pegede forbi ham, prøvede bevidst at ignorere ham, selvom hele hans krop bønfaldt ham, om bare at gøre noget ved den trang der hærgede ham. Og så endte han over skulderen på ham. Wow.. nice view. Han var ikke helt forberedt da han kom ned og stå igen, lidt svajende, og han greb hurtigt fat i Matthew. Halv instinkt... halvt fordi..fordi. "Don't go.." sagde han så, blødere end han kunne have forestillet sig at han egentlig kunne udtale ord på den måde. Han slap ham og lod ham vende sig om. Hvis Dylan havde kunnet havde han skreget af ham at han skulle gå, løbe, vende om.. men det kunne han ikke. Han kunne ingenting, han var reduceret til heat. Dylan fangede hans blik da han vendte sig og gik helt hen til ham "You can't?" hviskede han og lod sin hånd glide blidt nedover hans mave til hans bukser og lod sine fingre glide let nedover stoffet, og så op i hans øjne igen "I won't hurt you." hviskede han så. Der gik et øjeblik der kunne have føltedes som år, så rakte han ud og trak ham ned i et kys. Ikke hårdt, eller noget der vendte vrangen ud på dem. Det kunne næsten have gået for at være dybfølt, hvis ikke de fleste der kendte Dylan vidste at han aldrig ville presse nogen på den måde. Slet ikke nogen i heat.. men nu var han selv i heat, og hans krop samarbejdede ikke med hans hjerne. Alt var instinkt, og lyst. Han havde så meget lyst til Matthew at han knap nok kunne trække vejret. He stole it right out of his mouth, making him gasp for it.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:54 am

Matthew holdte vejret og stirrede bare lige ind i Dylans øjne.. han var ikke.. han kunne jo ikke.. jov men.. "I.." hviskede han stille da Dylan bedte ham om at blive, og han stivnede fuldstændig, kunne ikke.. komme nogen vejen.. stod der bare.. og stirrede på ham.. hans krop.. hans var.. uff hvor var han nøgen.. og.. pæn at se på, han var virkelig pæn.. hvorfor gik det først op for ham nu? Argh satans heat.. han kunne ikke tænke ordenligt! han rystede lidt på hovedet, "I.." hviskede han bare igen og fulgte Dylans hånd fra hans mave til hans bukser, og alt trak sig ligesom sammen inden i ham.. og han havde bare lyst til at flå tøjet af og springe på Dylan og bare.. han slap et ensomt støn ud og bed tænderne hårdt sammen, "But.. we cant.. im not.. i dont.. do.. i dont now how.." hviskede han så og stirrede på ham, til Dylan ligesom bare.. og så stod de der og kyssede, og Matthew.. han kyssede ham.. igen.. og.. det føltes bare.. så.. perfekt.. indlysende.. som om alt han var skabt til bare var at kysse Dylan.. hans læber var så.. bløde.. og.. så indbydende.. hans krop var indbydende, alt ved ham var indbydende og han.. åhh! han hev efter vejret og slap hans læber i et støn.. "No.." hviskede han så og rettede sig lidt op og blinkede, "No!" sagde han så højere og skubbede Dylan fra sig, "Im not gay!" råbte han og så gik han to skridt tilbage og smækkede døren bag sig, inden han faldte sammen på den anden side, og slog sine hænder ned i gulvet til de blødte.. for det var kun fysisk smerte der kunne tage alt det væk som han følte lige nu.. og få hans pik til at holde op med at ville have sex med Dylan.. for nej.. nejnejnej! han låste døren og kravlede væk.. væk væk væk.. langt væk og aldrig tilbage.. han låste sig inde på sit eget værelse for en sikkerhedsskyld.. og så faldta han en smule i søvn, efter at have spillet den af sådan to-tre gangen.. han var ligeglad. Han vågnede midt om natten og var lysvågen, og helt oppe i det røde feldt.. heat havde virkelig taget fat nu, og han havde ringet og skrevet til kira han vidste ikke hvor mange gange, men hun svarede ikke.. fuck hende! Han kunne få bedre.. han kunne bare ringe til.. og han gjorde det han skrev til alle.. og de var alle sammen stærkt optaget.. og dem der ikke var havde smidt deres telefoner af helveds til for ikke at blive forstyrret i deres vanvid. Han rejste sig og kæmpede med låsen, han var kun iført.. nej.. han havde intet på.. og han havde ikke tænkt sig at tage noget på.. tøj var lort! Han fandt frem til Tobys værelse, og satte sig foran døren, "Dylan" hviskede han stille.. åh nej.. åh nejnejnej! han låste døren op og faldt baglæns ind da den gik op, fordi han sad op af den. han så rundt i mørket og prøvede at få øje på Dylan, måske sov han.. "Dylan? Hey?" hviskede han forsigtigt og så rundt i mørket, "Where are you? Are you sleeping?" prøvede han.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 12:09 pm

Dylan trykkede sig blidt mod Matthew, uddybede kysset, smagte nuancerne af ham. Hans læber, hans tunge hans ånde.. alting. And he just wanted him so badly. Unfortunately that wasn't what Matthew wanted. Han trådte tilbage da han skubbede til ham. Dylan sank ned på knæ ved døren og lænede sig mod den, frustreret.. skyldig. He was ashamed of what he'd done. Of course.. Matthew wasn't in to guys. Why had he even tried?Han blev dog siddende.. lang tid til hans krop krævede at han gjorde noget for at få lettet trykket. Så rykkede han op i sengen og smed alle dynerne ned fra den.. det frustrerede ham at skulle onanere i duften af Toby, men han kunne ikke længere.
Timerne gik, og Dylan fik at mærke heat alene. Samtidig med at han havde en bidende bitter eftersmag af skyld. Den slap han åbenbart ikke lige af med. Men han kunne ikke holde op med at tænke på Matthews mund, Matthews krop, Matthew.. Matthew.. Matthew. Og han skammede sig hver eneste gang, hadede lyden endnu mere når han var kommet og dirrede af efterskælv. Og så gik døren op. Han kravlede helt op i hjørnet af sengen, og vendte ryggen til og greb fat om sengegærdet og borede sine kløer ind i det "Get out." sagde han så fast han kunne, men han kunne jo ikke sige noget fast længere.. alt var bare flydende..
"Go. Matthew please go away" bønfaldt han stille og borede sine negle længere ind i træet "Get out god damnit I can't control it, you know I can't!" bad han, og bed sig i armen for at distrahere sig selv. Han havde ikke tid til at chit chatte med ham om hvad der var sket, eller om han havde forstået hans meddelelse, det var forstået, det var derfor han prøvede så stærkt på at undgå ham. Han var begyndt at dirre, mest af alt fordi han kunne lugte ham, og hans heat og det gik lige i blodet på ham, got him hard in seconds. "Go away, go away, go away" hviskede han ned i sin hud, og han havde aldrig ønsket det modsatte mere i sit liv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 12:19 pm

Matthew stod i døren og fik øje på Dylan, faktisk opfangede hans næse.. eller måske bare hans krop ham før hans øjne gjorde, og så hans øre, og han sank.. okay han havde ikke været helt fair før.. overhovedet ikke, og han ville gerne undskylde.. og.. han.. han vidste jo godt.. at Dylan ikke kunne gøre for det.. han kunne heller ikke slev gøre for det! Og han ville gerne kysse ham.. Dylan havde ikke bare kysset ham, Matthew havde gengældt det, havde han ikke opfanget det? Han sukkede frustreret og blev stående i døren imens Dylan råbte af ham. "But.." hviskede han stille og stirrede ned af sin nøgne krop.. der hungrede efter den anden nøgne krop i rummet. "Kom" hviskede han så, så lokkende han overhovedet kunne, han kunne nok heller ikke snakke på andre måder lige, det hele var bare.. forføre forføre forføre.. hvem som helst når som helst.. og så alligevel.. for selv om han havde tænkt på Kira.. at han gerne ville.. så kunne han ikke få det skide kys ud af sine tanker.. han ville gerne.. med Dylan.. han skulle bare.. han havde grænser.. og det var virkelig svært.. men hans krop havde taget over, og den ville have Dylan.. og han ville have Dylan.. han kunne ikke.. men Dylan blev siddende og hviskede. "I think i would like to try.. that.. kissing.. thing.. agin" hviskede han så og bevægede sig nærmer sengen, til han stod foran Dylan.. han tøvede dog ikke.. han kunne ikke tøve.. hans sprang bare til atomer hvis han tøvede.. han bøjede sig ned og løftede Dylans hage op med to fingre og mødte hans læber.. åh.. åh gud.. åh gud dog! "Oh.. my.." hviskede han.. hvordan kunne en simpel ting som et kys.. være så erotisk.. og han kunne nærmest bare.. komme.. sådan lige på stedet.. sådan nu.. agtigt.. "Im sorry.. do you want me to go?" hviskede han mod hans læber, men han ventede ikke på svar, han kyssede ham bare igen.. han var så nøgen.. han kunne jo ikke. Han prøvede så.. at røre ved ham.. lagde sin hånd om hans arme og kørte den langsomt op over den bløde hud.. så blød.. så blod og indbydende. "I dont want you to regret this.." mumlede han så, "Or hate me after.." hviskede han. "And i dont want to rape you.." hviskede han, for ligesom at slå det fast også.. Dylan skulle ville det her.. ellers så ville han ikke.. selv om han godt ville.. men nej.. han måtte stikke en kniv ind i sit eget lår så.. han havde ikke tænkt sig at voldtage ham.. nej!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 12:36 pm

Dylan bed sine tænder så hårdt sammen om sin arm at han begyndte at bløde, og hans negle skurrede henover den glatte træflade da Matthew bad ham komme. Nej. Nej. Det gjorde så ondt inden i ham, so much pain that he was trying to hold on to, så mange tanker der fløj fra ham. He was so conflicted, he should never have gone here, anywhere but here. "Please Matthew, no." hviskede han, hvorefter han mærkede hans hånd under sin hage og sit ansigt blive løftet. Han stoppede det ikke, han lod det ske fordi hele hans væsen ville have det, som et stædigt barn. Dylan ville ikke, men han ville så gerne and his heart rate picked up and started beating faster while his breathing got heavier. Og Matthew stod der og var nøgen og spurgte om han skulle gå, og kyssede ham og rørte ved ham. How was he even supposed to say no?
"No" hviskede han så, og i alle andre tilfælde ville det nok have været et dårligt ord. Men i det her tilfælde hjalp det nok dem begge at han rakte ud og trak ham ned i sengen, og trykkede sine læber mod hans igen og gled ind over ham. "Please stop talking.." hviskede han så næsten som et støn mod hans læber, the guilt would probably get worse if he continued. Men hud mod hud begyndte at lindre hans kropslige problemer en lille smule, eller.. det ville gerne have ham til at gøre mere. Men han havde jo nok mere styr på det end Matthew havde, så han kunne ikke tillade sig bare at lade sin krop tage over. They needed the kissing, they needed to touch. Get to know the body of the other person, the wolf.. the needs. Han lod forsigtigt sine hænder glide op over hans brystkasse, udforske hans overkrop, hans skuldre, arme, og så nedefter igen.. brystkasse... mave.. Han lod sine fingre strejfe hans lem, fordi han sådan set ikke kunne lade være, lod dem glide ned af den fulde længde, derefter hans lår, men han vendte dog hurtigt tilbage til udgangspunktet because he was dying to touch and hear him groan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 12:45 pm

Matthew gispede let i kysset og lukkede øjnene halvt i, han prøvede ikke at tænke, hans hjerne var.. ja det vidste han ikke, men virkede det gjorden vidst ikke.. han stønnede lavt og sukkede opgivende "Sorry.." hviskede han stille, "I just cant.. stop.. ever.." hviskede han mod hans læber og gispede lidt højt da Dylan trak ham ned i sengen, fordi.. wow.. det skete virkelig.. og det var.. det var.. wow.. shit.. arh! Hvordan gjorde man? Hvor rørte man henne.. hvor skulle han.. men.. argh! "I think you need to.. help me.." hviskede han en smule frustreret.. mest fordi han plejede at være øverst.. og han var.. god i sengen.. og nu følte hans sig pludselig meget hjælpeløs og helt udvinde.. og.. men.. argh! Og så måtte han ikke snakke, og det hjalp overhovedet ikke, han havde brug for at tale.. for at.. ja.. åhh.. shit. Han så lidt op på Dylan og sukkede forvirret "Im lost" mumlede han så bare og gjorde det eneste han vidste hvordan man gjorde.. kyssede ham.. og så var der Dylans hænder.. og de vidste præcis hvad de skulle gøre, og hvor de skulle hen, og han følte sig så fucking dum.. og på samme tid var han midt i.. og det var så frækt og han kunne ikke lade være med bare at stønne.. "Please.. tell me.. what to do.. please.." hviskede han og mærkede panikken glide ind over det.. han vidste virkelig ikke.. "Dylan" gispede han da Dylan nåede hans lem, og han lukkede øjnene og trak vejret i små væs gennem næsen.. da han åbnede sine øjne igen var de rødglødende, og han kunne umiddelbart ikke lige slukke for det.. ikke lige nu.. "What should i do.. and where?" gispede han og kiggede på sine hænder, som bare vare lige så.. frustreret og forvirret som ham selv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 1:00 pm

Christ. Dylan havde svært nok ved at være i sit eget hoved, nu skulle han også prøve at være i Matthews. Han slap ham et øjeblik og greb hans hænder istedet og fik øjenkontakt med ham et øjeblik og smilede blidt til ham "Relax.. I'm here, I've got all night, no need to worry" mumlede han og sank stille og lagde hans hænder på sine skuldre og lænede sig ned til hans øre. "Slowly.. move your hands down my chest" hviskede han og måtte holde vejret da han gjorde det "One hand on my stomach the other goes around my hip to my back.. and then to my ass, please.." hviskede han forsigtigt, og trak vejret skælvende da han gjorde det og responderede ved igen at ligge sin hånd omkring hans lem. Han var bange for at bede ham om noget grænseoverskridende "Kiss me..." hviskede han så hæst og mærkede sine læber glide hans i møde igen og bevægede sin hånd lidt frem og tilbage "Kiss my neck.., my shoulder, my...oh" hviskede han hæst mod hans læber, og stønnede svagt da han endelig gjorde det og bed sig i læben og fandt den hånd der havde hvilet på hans mave og førte den ned omkring sit lem, og bed sine tænder hårdt sammen. Det var så svært at holde fast på kontrollen, og hans hjerte hamrede så hårdt det måske ville stikke af fra ham. "Matthew.." hviskede han hæst mod hans skulder der lige var tættest på. Det var noget af en mundfuld i denne her status, hvis han havde været sig selv havde han muligvis haft bedre muligheder for at være lærende, men lige nu kunne han slet ikke.. ord var et fremmedsprog, den eneste kommunikation han havde var sin krop. "Move your hand.. up and down.." hviskede han så, da han endelig havde fået taget sig sammen selvom hans egen hånd mere eller mindre kunne alting selv, uden brug for resten af kroppen. Han fandt hans læber igen, og kyssede ham med al den længsel han havde.. og det var nok ikke så lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 10:55 pm

Matthew sukkede lidt dramatisk, han var lidt dramatisk, men det irriterede ham bare at han hverken vidste op eller ned og Dylan sad bare der og gjorde alt det rigtige.. argh! Matthew bed det i sig og gjorde som Dylan nu forklarede at han godt kunne lide det.. for ja.. sex lysten var større end hans ego på nuværende tidspunkt.. så fuck it. Han lagde sine hænder mod Dylans brandvarme hud.. okay.. han var helt flad, og Matthew rynkede kort på næsen, han skulle lige vende sig til de ikke eksisterende bryster.. han kørte dog sine fingre længere ned og igen gjorde som Dylan sagde. Han holdte dog inde kort da Dylan bad ham tage ham på røven.. øh.. åh.. men.. okay.. han kørte sin hånd om til hans røv og prøvede det forsigtigt af, han var meget blød og.. og.. hans røv var.. stram og.. den var god.. okay.. yreah.. that he liked. Han klemte lidt hårde om Dylans balle da Dylan genoptog det der handjob.. argh.. han kunne ikke.. når han.. argh! Han kyssede ham dog uden at tøve, det kunne han godt, han var ret god til kysse delen, "Mhmm" hviskede han og gav hans hals en tur langsomt små våde kys, han smilede lidt da det gav porte og Dylan stønnede.. okay.. hals, hals var et godt sted! "Got it" hviskede han stille og fandt sin vej op til hans øre og lod sin tunge glide langsomt igennem det.. mhmm.. han holdte dog vejret igen da Dylan førte hans hånd ned mellem hans ben og han bed tænderne lidt sammen.. men han gav det en chance, forsigtigt og rørte.. det var lidt underligt.. at røre ved en anden end sig selv.. men alligevel var det også sådan.. ja.. normalt.. og da Dylan gik i gang med de der lyde og støn føltes det faktisk helt godt, og han kunne ikke lade være med ikke at bevæge hånden op og ned for Dylan overhovedet nåde at bede om det. "Mhmm" stønnede han tilbage fandt også Dylans læber.. and that was all he could take.. åhhh.. "Im going to.." gispede han og strammede sit greb om forholdvis Dylans røv og lem, og skruede op for tempoet.. for han skulle også komme.. nu.. for Matthew kunne ikke.. holde den længere.. når der var heat.. så var der bare ingen kontrol.. slet ingen! Og han kom, og han kom med et kæmpe råb og så et støn og så endnu et støn.. og han blev ved med at bevæge sin hånd til Dylan fulgte ham, og de begge to lå og sloges om luften i rummet.. åhh.. "Well.. so thats who gay people have sex?" spurgte han stille lidt forvirret, og lidt væk i sin rus.. han lukkede øjnene og lod tiden gå med at udforske dylans krop lidt, så han nussede ham lidt på inderlåret op op af siden, og på brystet og ned igen, og lidt alle steder.. han havde en lækker krop.. meget mere indbydende end hvad han nogen sinde havde ture håbe på.. og om det bare var heat eller om han faktisk var lidt.. vild med fyre.. eller Dylan.. det vidste han ikke.. men han var ikke gået sin vej.. det havde været rart.. selv om det bare var et handjob.. det var stadig.. mhmm.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:13 pm

Okay, Dylans hjerne var mush, og han vidste ikke op eller ned på hele situationen. Indimellem fik han tænkt for sig selv at det var noget møg som han fik sagt til Matthew, but it worked, because Dylans body was aching for Matthew to touch him, no matter where and how. Men Matthew fandt åbenbart også selv ud af at han kunne bevæge sin hånd, hvilket fik Dylan til at blive langt mere verbal end han havde været. "Oh jeez..!" stønnede han, og mærkede hvordan Matthew kom. Det var en lidt mærkelig sensation, for Dylan havde ikke... forventet.. eller jo måske et sted i sit forvrængede hoved. Det var dog ikke just det der optog Dylan, eftersom Matthew begyndte at få en ide om at han virkede lidt ligesom ham og det fik hans krop til at bukke under efter måske et halvt minut mere, og så lå han ellers og gispede ved siden af ham. Han tog heller ikke hænderne fra Matthews krop, istedet blev han hængende, og lod sine fingre glide ned over hans overkrop, fulgte muskulaturen med fingrene og lyttede til Matthews heat-ramble somewhere in the back of his mind. "Everybody has sex differently.. there's more stuff that we could do... but I don't think we should" hviskede han og forsøgte ikke at tænke på det, så han ikke blev tændt igen. Det var ikke så nemt i det her stadie. Og Matthew var nærmest på vej til at brænde sig gennem lagnet, han var ikke sikker på han kunne sove endnu, men det var kun godt hvis Matthew kunne. "Do you think you can sleep?" mumlede han lettere distraheret af at havde fundet et sted omkring Matthews hals der virkede som om det var et ret godt sted, at dømme efter de små brum og lyde der kom fra ham. Oh god...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:22 pm

Matthew nikkede bare og trak på skulderne.. han var stadig helt oppe i det der røde felt, og det føltes bare som om han bare gerne ville have mere.. og hvis han havde vidst hvordan så havde han måske også bare angrebet Dylan lige der.. og.. åh.. det.. og så var han hård igen og han sukkede utålmodigt, irriteret over sin egen krop.. men noget var lige gået op for ham.. han vidste godt hvordan man gjorde.. Toby havde fortalt ham.. i en brandert eller to.. at.. man bare skulle.. argh.. men Dylan havde lige sagt at det skulle de ikke.. så? "I cant definitely not sleep.." brummede han og det der med at Dylans fingre var over det hele.. hjalp ikke.. han lod sine fingre glide op på hans røv igen.. fordi.. den var satans god.. og nussede lidt, lidt meget.. "You can sleep if you like.." brummede han og smilede lidt da Dylan lage sig til rette, "I may fuck you while you sleep" sagde han så lidt sarkastisk.. mest fordi han ikke anede hvordan han skulle kneppe Dylan.. eller jov.. han vidste godt hvordan.. han kunne bare ikke lige.. finde.. ud af det.. argh. "I think i would like to learn that.. more stuff.. you call it.. so that i know how to fuck you when youre sleeping" hviskede han drilleden og hev Dylan tættere på sig så de lå krop med krop, og så Dylan kunne mærke at Matthew var klar igen.. argh.. men.. sex! Mhmm!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:38 pm

Dylan fulgte Matthews hænder i bevidstheden, og.. åh sweet lord, have mercy, sheezus! Han var jo allerede tændt igen. Fucking heat. Og dog.. måske var det også lidt afhængigt af at han var sammen med Matthew, og det kun gjorde det hele meget værre, fordi han vidste jo godt selv at han havde gået og crushet en smule på ham, selovm han havde benægtet det benhårdt. And this just... was some kind of fantasy coming true. Der gled sådan et uforberedt støn over hans læber da Matthew hev ham tættere på, og han kunne ikke rigtig fokusere på meget andet end the fucking you part of the conversation "Ever..." han sank kort "Ever done anal?" hviskede han så, for det var vidst meget normalt blandt fyre og kvinder også at have det mindst en gang i deres liv, eller måske ikke. Dylan vurderede kort i sit hoved om Matthew var typen der ville toppe eller bottom. Og kom til konklusionen at han nok allerhelst ville toppe.
Dylan skubbede blidt til Matthew så han endte på ryggen og kravlede ind over ham igen og kyssede ham så, og slap hans læber men fortsatte kyssene nedover hans overkrop. "I don't really have any lube.. so the next best thing.." mumlede han da han endte mellem Matthews ben "Has got to be saliva" mumlede han så, og betragtede Matthews lem, and oh... shit. Det trak lidt i hans mundvig, inden han bøjede sig ned og lod sin tunge glide over hans lem. Blowjobbet var for to ting, først og fremmest skulle Dylan have et eller andet glidemiddel, så han slap for at have alt for ondt i røven, selvom det ikke ville vare så længe. Og for det andet fordi han havde lyst til at gøre det, meget lyst endda. Han lod sine læber glide om toppen på det og langsomt nedover det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Søn okt 26, 2014 11:50 pm

Matthew fulgte Dylans bevægelser med øjnene, han kunne mærke hvordan Dylan også blev meget hurtigt tændt.. men det var også heat.. og de lå og puttede nøgne, og der var ingen af dem der var trætte noget til at sove.. men måske efter en omgang mere.. eller 3.. mhmm.. he could go all night.. that.. ass! "Hmm?" brummede han og smilede lidt "Yearh.." hviskede han så og rynkede så lidt på næsen "If you stuff anything up there, im probably going to kill you" mumlede han bare, så fik det også lige den på plads, Matthew skulle absolut ikke have Dylans pik op i røven, ikke tale om! "Oh.." mumlede han forsigtigt.. "I may have.. some.." hviskede han men stoppede ligesom fordi Dylan var på vej ned mellem hans ben og.. shit fuck! "Åh.. god!" råbte han og spændte i hele kroppen, argh! "Åh.. åh!" stønnede han højt og knugede lagnet mellem sine fingre.. "Okay stop" hviskede han og sukkede højlydt, hvis han blev ved ville det bare ende ligesom før og så ville Matthew komme igen.. og nej.. han ville gerne.. ja.. han ville gerne kneppe Dylan nu.. mhmm hårdt.. og han mente åbenbar ti røven, så sådan blev det. Han tog fat om nakken på ham og hev ham først op til sig og kyssede ham lidt, for det var fanme også dejligt! Så skubbede han ham ned fra sig om på maven og ligge, og hurtigt sad han op på knæende i sengen, han løftede Dylans røv op mod sit lem, så han måtte sætte knæende i madrassen. "Okay so.. you want it.. here?" brummede han og fugtede en finger og lod den glide op i Dylan bagfra og kørte den lidt rundt.. kunne han godt være der? Han virkede ret stram.. hm.. han prøvede så også lige med to finger og kørte dem lidt ud og ind.. som fik Dylan til at stønne.. he liked that? "And your sure?" hviskede han og ventede på signal fra Dylan, inden han trak sine fingre ud og lod sit lem overtage, langsomt ind.. helt ind.. og så lidt ud.. og ind.. og mhmm.. god rytme.. men puuhh han var stram.. åh det var rart! "Åh!" gispede han højlydt, for.. wow!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 12:42 am

Dylan rystede på hovedet "I'm not going to do that, if you don't want me to" mumlede han så, og var knap nok gået igang med blowjobbet, før Matthew stoppede ham. Dylan lod langsomt og ukoncentreret om hvad end Matthew havde at sige til ham, sin tunge glide over tippen af hans lem, men han fik ikke lov at gøre det færdigt, til gengæld blev han hevet op til ham og bagefter væltet ned på maven, og måtte justere sig så han lå i en stilling hvor han havde røven... ret meget opad. "Uh..mm.." begyndte han, men Matthew vidste måske også en ting eller to, fra porno han måske ikke havde tænkt han skulle se, eller fra Toby? Det viste sig at han udemærket vidste hvor han skulle hen, for Dylan knugede sine fingre lidt i lagnet og bed sig i læben da Matthew lod en finger eller to glide op i ham. "Å-åh!" gispede han lavmældt. Shit.. shit shit shit! Okay mere af det! Mere af ham, mere.. mere.. mere.. Han nikkede hurtigt "Yes" sagde han så og trak vejret dybt da Matthew erstattede fingrene med sit lem, og stønnede ned i madrassen, igen og igen. Der var ikke nogen af dem der tog notits af at det faktisk var Tobys værelse som de massakrerede og havde sex i. Dylan kunne ikke dufte andre end Matthew. Måske også fordi det var meningen, han var alpha og den slags, så hans hormoner og feromoner overdøvede ligesom alt andet i luften. Han gættede også på at Matthew ikke havde noget imod det, eftersom han blev ved og ikke lagde an til at trække sig væk eller forsvinde.. oh god! Dylans pupiller udvidede sig og hans mund faldt åben og han stønnede højt da Matthew ligesom kom i bund "Shit..sh-åh!" gispede han og lænede sin pande på sin arm og rakte bagud og rørte blidt ved hans lår, mave.. hvad han lige kunne røre ved.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 10:30 am

Matthew rystede bare kort på hovedet af ham.. hmm.. tja.. ja.. hm? Han blev dog hurtigt optimistisk da hans ikke så øvede bevægelser fik Dylan op i et gear han ikke havde regnet med, var det virkelig så godt? Matthew kunne kun forstille sig at det måtte gøre satans til nas, han ville nok ikke selv bryde sig om det, nej.. men det var vel ligesom med den mødom der? den første gang var altid den værste.. og eftersom at Dylan fungerede lidt som en læremester for Matthew på givne tidspunkt.. var det her nok næppe hans første gang. Han smilede for sig selv.. det gjorde godt at bringe andre nydelser, og bestemt det her, fordi det gav ham alt den magt hans så grådigt længdes efter.. han har aldrig tænkt over det før, men nu.. i dette sekund.. i disse minutter.. imens hans mund skreg og stønnede.. havde han lyst til at gøre ting ved Dylan.. sex realaterede ting selvfølgelig.. som han aldrig havde før havde haft lyst til.. han havde lyst til ham.. hele tiden.. og det at de havde sex fik bare lysten til at vokse.. og han drømte om alle de stillinger han ville mene de kunne gøre det i.. og alle de ord han kunne hive ud mellem Dylans læber, og alle de støn.. åh alle de støn.. han længdes.. "Mhmm" stønnede han som en lille opsamling.. der var ikke langt til mål.. det måtte være heat.. han plejede godt at kunne blive ved lidt længere end dette.. måske var det Dylan? Han gjorde ham så.. rastløs og.. mundlam sommetider.. han var alt det modsatte.. men var det virkelig så slemt? Nej.. Dylan var både sød og sjov.. og lige nu utrolig indbydende.. han var fræk og han kunne svare igen.. og uden modspil var det så overhovedet sjovt? Næh.. måske kunne han godt lide Dylan alligevel.. ud over hans røvhul altså.. som han lige nu også ret godt kunne lide.. men den der personlighed.. den antændte gnister.. gnister han ikke anede hvordan han skulle håndtere, men som han håbede med tiden ville blive til ild han ville have let ved at styre. Han kneppede ham alt hvad han kunne, hårdt og hurtigt og blidt og langsomt.. men mest det første, for det føltes bare.. mhmm! Og så kom han omsidder, helt smaddret, og gav Dylan de sidste bar skub til også han blev skubbet ud over kanten, og de sammen rullede sig sammen i sengen og bar elå og åndede lidt på hinanden.. han havde nu nogen flotte øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 11:04 am

Dylan dug his claws into the beddings beneath him, gasping whenever he slammed into him. Han havde ikke noget han kunne sammenligne med, ikke noget han kunne huske.. så for ham var det her ret godt, rigtig godt endda også selvom det sved lidt de første par gange Matthew trængte op i ham, men heat dulmede det værste, og hans gener tog sig af resten, smerten var snart ikke-eksisterende.. Heat spillede nok også sin rolle.. og Dylan turde ikke rigtig tænke det, men det gjorde Matthew sådan set også. Det var bare så lettende, at få lov til at give heat los, som om hans krop opnåede en nydelse han ikke havde kendt til før. Der var jo også en grund til at utrolig mange varulve børn blev født 9 måneder efter heat. Han smilede for sig selv ved den tanke og stønnede så højt da Matthew kom, og blev ved med at stønne højt til han selv kom. Han slappede lidt af, det var som om noget af tågen var lettet fra hans hjerne, og han kunne tænke lidt igen. Det var ret fantastisk. Han rullede sig sammen , ikke for sig selv, men sammen med Matthew. Breathing in his scent. Han gabte stille og smilede kort, lidt søvnigt til Matthew. Det var rart.. selvom varmen var presset derinde og der ingen luft var.. men det var rart. Efter nogen minutter krøb han helt ind til ham, ligeglad med hvordan og hvorledes det ville se ud efter heat. Det var heat lige nu. Og han var ligeglad. Istedet faldt han i søvn, sin krop trykket helt tæt op af Matthews og sit ansigt hvilende ud for hans hals.

Dylan vågnede dog et par timer senere. The beauty of it all... Han var lidt ør i hovedet, og var kommet mindst to gange i søvne, og var hård igen. Shit. Han fik forsigtigt snoet sig ud af Matthew og gik ud på badeværelset hvor han forsøgte at tisse, men det gik ikke specielt godt med jern på... nej. Han sukkede lidt, og ordnede det derude. Det var ikke besværligt, alt han skulle tænke på var Matthews mund, hud, krop, hans ord.. ham. Så vaskede han sig kort under bruseren inden han returnerede til værelset igen og lagde sig ned til Matthew igen. Denne gang med lidt afstand til ham så han ikke vækkede ham. Istedet lå han og betragtede ham et stykke tid, fordi han kunne.. fordi den mand var... Dylan trak vejret stille og slappede lidt af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 11:14 am

Matthew faldte i søvn kort tid efter Dylan, han var også træt, helt slået ud.. men sådan var det altid først på ugen, det slog en hårde en man regnede med.. også fordi man måske ikke tog det så seriøst som det burde tages.. og så blev man helt slået omkuld når det så endelig kom. Han var nærmest i sådan en trance hele natten, han sov ikke helt, men var heller ikke helt vågen, Dylan var ikke den eneste der kom i søvne, han gjorde det også selv, og da han vågnede følte han sig klam og klisteret og svedig.. perfekt cocktail. Han åbnede øjnene langsomt.. til synet af Dylan, han vidste ikke helt hvad han skulle sige det var ligesom bare.. well.. og han var allerede tændt.. og han havde lige slået øjnene op.. seriøst? "I need a cold shower" brummede han og satte sig modstridende op i sengen og kravlede ud af den.. hans krop ville heller blive i den varme seng sammen med Dylan.. men næh nej! Nu måtte han altså lige stramme lidt op.. han kunne slet ikke tænkte på igår uden at blive helt.. av.. samvittigheds.. av.. agtigt.. over det.. han skammede sig bare helt vildt.. det var bare.. ja.. forbudt. Han skyndte sig ud af værelset og ind på sit eget.. fordi hans bad var bedre end Tobys.. og så tog han et langt bad og spillede den af mindst to gange imens.. mhmm. Da han var færdig var han ren og frisk.. og han havde endda mod nok til at tage tøj på.. godt nok bare et par løse bukser og en undertrøje.. men det var stadig tøj. Han gik hen til Tobys værelse for at se om Dylan stadig var der, eller om han var gået nedenunder.. han ville ikke have noget imod at nogen snart lavede noget mad til ham.. nix!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 11:28 am

Dylan vågnede et stykke tid efter Matthew, og havde ikke ligeså presserende en lyst. Faktisk var han ok klar i hovedet, hvilket overraskede ham. Han havde forventet at hver eneste gang han vågnede, ville det være som om nogen lige havde tændt ham og så var gået igen. Not this time though. Han udnyttede det, ved at kravle ud af sengen og ud i Toby's bad hvor han tog et rigtigt bad. Han skrubbede sit hår mens han tænkte over den kendsgerning at Matthew ikke havde været i sengen da han stod op. Var han gået..? Når han havde heat? Det var en ret dårlig ide. Han lod sit tilsæbede hår komme under bruseren og grublede lidt videre.. måske havde han skiftet mening? Eller.. det var jo ikke fordi at bare fordi de havde haft sex en gang så skulle de gøre det resten af heat week.. men..
Dylan sukkede og kørte sine hænder gennem sit hår. Han ville da have sat pris på et godmorgen idet mindste.. Det var lidt nederen at føle sig som second-choice, udover det følte han sig også lidt pushy. Havde han tvunget Matthew til noget han egentlig ikke ville? Oh god.. He groaned silently in terror, og slog sig i panden med flad hånd. Fucking heat. Han kæmpede sig ud af badet og kom i et håndklæde og gik ud derfra, og sigtede efter døren eftersom hans tøj lå inde hos Matthew. Og var nær stødt ind i selvsamme. Det gav et gib i Dylan. De kunne ikke blive ved med at mødes på den noget for fuck sake... "Morning" sagde han så blidere end han lige havde troet ovenpå sine bekymringer i badet. "I was just getting dressed" forklarede han så, og sneg sig forbi ham, og sørgede for at være rimelig tildækket af det der håndklæde og holde vejret lidt så han ikke fik Matthew feromoner smidt lige i skærmen fra morgenstunden. "Be down in a minute!" sagde han hurtigt og smuttede ind på Matthews værelse. Og måtte holde vejret der også. Han fik faktisk tøj på. Selvom det bare var jeans og en t-shirt, bare fødder og what else.. det gik. Det var bare rart ikke at være så nøgen. Han smuttede nedenunder og fandt Matthew der.. lost, like a puppy. Dylan vidste godt han havde sværget aldrig at lave mad til ham igen.. Men det var også lidt synd for ham, og han var også selv temmelig sulten, faktisk så sulten at hans mave knurrede agressivt af ham ved tanken om mad. Så han lavede mad, morgenmad.. toast, eggs.. coffee.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Matthew

avatar

Race : Varulv
Bosted : En stor lejlighed i midten af Aterswell (Viktoriansk lejlighed i to etager, blandet med en nymoderne stil)
Offgame Alder : 23
Tilmeldings dato : 01/08/12
Antal indlæg : 1280

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 12:07 pm

Matthew smilede bare lidt til Toby og nikkede til ham, han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige.. det burde måske snakke sammen.. om hvad der var sket og sådan.. men han havde bare ingen ide om hvordan man startede sådan en samtale.. eller hvad han skulle sige, så han sagde ikke rigtig noget. Han lod Dylan lave mad, og tog noget uden at spørge, fordi der var mere end hvad han regnede med at Dylan kunne spise alene.. soooo.. it was for him too. Han kiggede lidt på ham imens de spiste og trak så på skulderne.. okay.. sig så noget forhelved! "Øh.. har du sovet godt?" spurgte han.. lorte spørgsmål.. det her var akavet og åndssvagt, måske skulle de drikke sig fulde igen? Njaa.. det var bare lidt for let måske.. eller.. ja.. han spiste op og sukkede da han igen fik stiv pik.. igenigenigen! "Det smager godt" mumlede han og prøvede at gemme sin hard on lidt.. men bare synet af Dylan gjorde det helt umuligt. "Soo.." mumlede han fraværende og så efter ham.. satans.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dylan

avatar

Race : Varulv
Bosted : I et stort hus med sine forældre og søskende.
Tilmeldings dato : 22/07/12
Antal indlæg : 946

IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   Man okt 27, 2014 1:08 pm

Dylan havde intet imod Matthew hjalp sig selv med noget mad, og fik også selv lidt indenbords og sukkede tilfreds.. og han havde også lavet kaffe! Kaffe... mmhm. Det var han næsten mere interesseret i end maden. Men han var også nød til at spise. Han så lidt op da Matthew spurgte om han havde sovet godt, og så ham i øjnene "Yeah.. you?" spurgte han så roligt og trak lidt på smilebåndet, inden han bed i sit toastbrød. Han nåede halvvejs igennem det der toastbrød da han begyndte at miste interessen for det.. og for kaffen.. Han sank stille og lagde det fra sig på sin tallerken og prøvede at ignorere den der snigende følelse af opstemthed der kravlede op af hans rygrad. Han prøvede virkelig at ignorere det, og drikke sin kaffe.. hvis han nu bare blev ved med at drikke kaffe?
"I.. think um.. I think I might need to.. uhm.." mumlede han lidt langsomt. Han sank tydeligt, han var nød til at gå ovenpå og gøre noget ved det, men det var også bare mega... indlysende og han havde ikke lyst til at være indlysende "M-more coffee?" sagde han så og greb kanden og holdt den op og så Matthew i øjnene og prøvede at se ud som om at kaffe virkelig var.. ja... det helt vilde! Men det var vidst en fejl, for han skulle vidst slet ikke have set på Matthew, god he could pretty much smell the pre-cum in his pants. Matthew var ligeså tændt som han selv var, hvis ikke længere ude. "I'm.. going.. Tobys.. yeah.." mumlede han, men han gik ingen steder. Duften af Matthew overdøvede hans tankevirksomhed, and it was making him hard, og at forlade køkkenet var absolut det sidste hans heat besatte krop havde lyst til. Han kunne høre hans puls, som var den en del af hans egen krop, dunk, dunk, dunk, dunk hårdere, hurtigere. Han bevægede sig, men ikke i den rigtige retning.. for han stod ovre ved Matthew efter et par sekunder, han greb fat i bordpladen og holdt sig selv lidt i ro så længe det nu varede... længe nok til lige at se ham i øjnene, og høre sig selv synke igen halvhøjt "Sorry" sagde han så undskyldende og rakte ud og tog blidt fat i hans undertrøje og trak ham så ind i et kys. Not sorry! havde hans krop lyst til at tilføje, for det her var hvad den havde brug for, men christ.. Dylan følte sig conflicted.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Running time - Dylan   

Tilbage til toppen Go down
 
Running time - Dylan
Tilbage til toppen 
Side 6 af 15Gå til side : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Skoven :: Skoven-
Gå til: