IndeksSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Velkommen til Nephilim!

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstVelkommen til Nephilim! Empty
IndlægEmne: Velkommen til Nephilim!   Velkommen til Nephilim! Icon_minitimeLør aug 23, 2014 5:32 am

Velkommen til Nephilim! Ikke_n18
Lad glamouren forsvinde fra dine øjne og se, hvordan verden rigtigt ser ud. Gør dig klar, bered dig på Skyggeverdenens spænding og mange farer.
Den mundane verden er ubekendt med det overnaturlige. De har ingen anelse om, at lige under næsen på dem lurer der en verden fyldt af mystisk, entringer, mord, og afvigelsen af jordens undergang.

I universet er mundanerne ganske almindelige mennesker, der ikke kender til det overnaturlige, udover at nogen tror mere på det end andre gør. Mundanerne ses altså som nutidens mennesker i den virkelig verden.
Dog er der mere under sløret, end hvad der bliver givet udtryk for.
Når man fjerner tæppet for at afsløre skuespillet, ser vi nemlig, at verden ikke er så glamourøs, som vi troede.
Der findes vampyrer, varulve, feer, warlocks, og dæmoner. Dog må vi ikke glemme at skyggejægerne er hele essensen på denne side, da de står for at forsvare jorden og holde den overnaturlige verden hemmelig for de intetanende mundaner, som går i deres triviale kedelige hverdag.

Her på siden vil vi byde dig velkommen til den overnaturlige verden i The Mortal Instruments, hvor vi har taget udgangs punkt i universet med alle racerne, der stort set er blevet gjort spilbare (Dog ikke engle og Greater Demons), men vi har holdt os langt væk fra navne, bortset fra Jonathan Shadowhunter, som skabte racen.

Hvordan ser din fremtid ud?
Er du en skyggejæger, der prøver at tage verdensherredømmet? Er du en varulv på flugt fra lovens lange arm? Eller er du en nyfødt vampyr, der prøver at vænne sig til sin nye tilstand? - Kun fantasien sætter grænsen for, hvad der er muligt. Lad fantasien få frie tøjler og oplev en verden i spænding, glæde, oprør, fare og frygt. Du sætter din egen dagsorden!

Man behøver ikke at have læst serien for at være en del af siden. Vi byder alle velkommen. Gamle som unge, og høje som lave. Alle kan blive en del af denne magiske verden.

Velkommen til Nephilim
Tilbage til toppen Go down
William

William

Race : Engel.
Bosted : En hytte i skoven, afskåret fra civilisationen. Hytten består i et køkken med spisestuen som også er soveværelse, der et badeværelse. De nødvendige møbler som gøre et hjem til et hjem.
Tilmeldings dato : 16/08/14
Antal indlæg : 3

Velkommen til Nephilim! Empty
IndlægEmne: Re: Velkommen til Nephilim!   Velkommen til Nephilim! Icon_minitimeMan aug 25, 2014 2:47 am

Lige meget, jeg fik fundet frem til dem, men det altså ren forvirring i min verden når racer hedder grupper, bare godt notat til en anden gang c:
Tilbage til toppen Go down
 
Velkommen til Nephilim!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Om siden :: Reklamer-
Gå til: