IndeksSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Abingdon kostskole

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstAbingdon kostskole Empty
IndlægEmne: Abingdon kostskole   Abingdon kostskole Icon_minitimeSøn okt 20, 2013 4:30 am

Abingdon kostskole UFbd3rC

Abingdon er en helt ny side på nettet, eller en som er blevet færdig.
Det er en rpg side hvor man kan spille en elev på en kostskole som hedder Abingdon. Skolen ligger i de sydlige England, et stykke væk fra London tæt på en by som hedder Oxford.
Her bliver man delt ud på et af de 4 kollegier som skole tilbyder, og skal overleve de 7 år på skolen.
Skolen er et slot og ligger ude i et sted hvor ingen andre mennesker kommer hen, den har sin egen gård hvor eleverne og lærene kan have deres heste stående.
Der ligger også en kæmpe sø til skolen, hvor man kan bade i om sommeren og skøjte på om vinteren. Skolen har for nyligt indført en ny regel, som gør at middelklasse og fattige børn kan begynde på skolen.
Man kan også vælge af være en af de lærer som bruger det meste af sit liv på skolen, lever, åner og arbejder der. Hvis man ikke ønsker det, kan man også bo i Oxford, få sin egen butik som man nu selv skal bruge sin fantasi på at komme til virkeligheden.
Der vil blive afholdt forskellige fester og andet på skolen, som folk fra Oxford må komme med til. Der er også en butik på siden, hvor man køber sine skolebøger, uniform og der kommer nok en masse andre ting man kan købe der.
Man tjener penge ved at emne med andre folk, begynder at have fritidsjob som kan findes på siden.
Hver anden måned vil kollegierne kæmpe i Polo og i fodbold, og tjene et sum af huspoint til deres kollegium som senere nok vil blive til gaver af den ene eller anden slags.

http://abingdon.boards.net/
Tilbage til toppen Go down
 
Abingdon kostskole
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Om siden :: Reklamer-
Gå til: