IndeksSøgTilmeldLog ind

Share
 

 Guns and zombies!(Reklame)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstGuns and zombies!(Reklame) Empty
IndlægEmne: Guns and zombies!(Reklame)   Guns and zombies!(Reklame) Icon_minitimeTors sep 12, 2013 6:59 pm

Dette er reklame for the new world, som har været åben i nu en måneds tid, og det første world event er blevet skudt igang.
Så kom og vær med og join herlighederne, hvor store plots og emner i løbet af to måneder vil blive skudt igang. Smile
newworld.danskforum.net.

The new world er en post apokalyptisk verden, hvor tredje verdenskrig har ramt jorden, hvor radioaktiviteten, bander, monster og zombier er hver dag en forhindring for ens overlevelse. Væsner som varulve, elver, dæmoner og vampyrer deler side om side med menneskene om at overleve i denne dødende verden, som stadigvæk er så mange år efter under hård hånd af konsekvenserne fra tredje verdenskrigen.

Dette er artiklen for world eventet.(Hvis i joiner siden så læs emnet om world eventet, da der er andre vigtige informationer, som i skal forholde jer til)
Kort sagt for dem, som ikke vil læse artiklen, så er der sket en stor zombie epidimi, som har fået den store by Las Vegas i knæ, hvor muren heldigvis holder zombierne inde, men også alle de mennesker og væsner, som aldrig nåede ud i tide.

Så join siden og i kan få lov til at skyde, slagte og blive angrebet af zombier.

Guns and zombies!(Reklame) Zombie10

Det kom som et chok.
Det kom pludseligt, så pludseligt, at mange ikke nåede ud
af den store berømte og lysende by Las Vegas, da skrigene
begyndte at brede sig til enhver bydel af den lysende by.
Las Vegas er blevet ramt af den værste katastrofe i mange 100
år, epidemien af de frygtede zombier har ramt os igen.

Den nuværende situation er, at vi journalister kan ikke komme ind i byen.
Hele byen er lukket ned af den store mur, hvor vagter holder os sunde beboer og andre folk væk fra byen. Vi har hørt beretninger om folk, som er blevet skudt, fordi de prøvede at komme igennem den store hovedport, som ikke længere tillader nogen at komme ind andet end folk med magt eller penge nok. Vladimir, lederen af både byen og mafiaen, har meldt ud, at ingen folk må tage ind i byen, da sygdommen skal nødig sprede sig ud af denne million by, som er mere beseglet end en fæstning.
Herude foran muren kan man stadigvæk høre zombiernes skrig og her og nu da skyd fra de patruljer, som tager ind i byen for at dræbe zombier og redde mennesker og skrigende fra de levende, som bliver spist.

Vi fik en kommentar fra selveste Vladimir:
Hvordan er den nuværende situation?
"Situationen er under kontrol, som i jo kan se, så vil zombievirussen ikke kunne komme ud af byen. Desværre er endnu mange fanget derinde
Vi blev afbrudt for en kort stund, da en kamphelikopter fløj over hovedet på os.
"Vi har meldt ud over byen via vores helikoptere, at folk skal blive indendørs ind til epidemien er ovre, og man heller ikke må nærme sig muren undtagen, hvis man bliver fundet af patruljerne af de modige frivillige og mafiafolk. Desuden så har vi også oplevet zombier af helt nye genre, så dem, som har haft oplevet zombier, må endelig ikke undervurdere dem.
Flere ord fik vi ikke ud af Vladimir, før han var væk igen.

Ikke særligt langt væk herfra står flere mænd og kvinder i rækker for at melde sig frivilligt til at tage derind for at dræbe zombierne og rense byen igen. Desuden finder man overalt mennesker og væsner, som er midlertidigt hjemmeløse. Faktisk er hele området af den store Las Vegas blevet til en stor teltby af både fattige og såvel rige mennesker. Heldigvis giver Mafiaen os mad, telte og alt det andet, som der er end brug for, men vi hører rygter om, at mange af de andre byer har lukket for rejsende pga frygten for zombier, hvilket betyder, at forsyningerne kan måske blive en mangelvare for alle disse hårdt ramte væsner og mennesker.
Især frygter befolkningen, hvis der kommer en af de slemme sandstorme, da ingen kan søge ly her rundt om Las Vegas.

Selvom mafiaen syntes at berolige os alle med, at det er snart ovre, så har vi set mange sårede frivillige og mafiafolk komme ud af portene, hvor flere af dem er blevet skudt, fordi de var blevet smittet. Så kan man mærke den håbløse rastløshed blandt folkene. Det er over en uge siden at byen blev smittet, angiveligt pga nogle havde ført en smittet person ind i byen efter et mislykkedes eventyr i Muernia, som kom her i byen efter hjælp.

Guns and zombies!(Reklame) Tyepo10[/url]
Tilbage til toppen Go down
 
Guns and zombies!(Reklame)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Aterswell :: Om siden :: Reklamer-
Gå til: